Om INTERSPORT

INTERSPORT I DANMARK

Siden 1968, har Danmark været en del af IIC (INTERSPORT International Corporation) takket være den danske indkøbsorganisation Dania Sport. Dania Sport blev etableret i 1959 af danske sports- og campingbutikker.

Den dag i dag bliver det danske INTERSPORT styret af INTERSPORT Group Denmark og er en frivillig kæde med butiksejere som aktionærer. Kæden består af mere end 60 butikker og 700 medarbejdere fordelt over hele Danmark.

Kædekontoret er beliggende i Odense på adressen:
INTERSPORT Group Denmark
M.P.Allerups Vej 45 E-F, Port 22/23/24
5220 Odense SØ
Tel. +45 63 16 61 00
CVR-nr.: 26 27 39 43

Bankforbindelse: Danske Bank

Ønsker du at kontakte INTERSPORT Group Denmark er du meget velkommen til at sende os en mail på info@intersport.dk eller ringe på 63 16 61 00.

OM INTERSPORT International Corporation (IIC)

I 1968 går 10 selvstændige europæiske indkøbsorganisationer (fra Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og Schweiz) sammen og grundlægger INTERSPORT International Corporation (IIC) med ét mål i tankerne: at skabe en international organisation for sportsudstyr, som giver kunderne de bedste fordele, tillid til butikkerne og komplet produkttilfredshed. Forsamlingen i Paris gav liv til INTERSPORT og en ny verden af sportshandel intelligens blev skudt i gang.

Ved OL i München i 1972 var INTERSPORT officiel sportsbutik for de olympiske lege, hvilket inkluderede en Olympia-shop samt et fitnesscenter for atleterne fra hele verden. Siden har INTERSPORT været officiel sportsbutik ved et hav af internationale sportsevents, senest ved UEFA EURO 2008 og Håndbold EM 2016.

Det INTERSPORT logo som er at finde på INTERSPORT butikkernes facader den dag kom til i 1979, og har været at se på alle INTERSPORTs butikker rundt om i verden siden 1982. INTERSPORT har en række eksklusive mærker, hvor de første blev introduceret i 1983 bl.a. McKINLEY (til Outdoor), etirel (til det essentielle) og TECNOPRO (til hardware). I dag tæller de eksklusive mærker bl.a. ENERGETICS, etirel, McKINLEY, PRO TOUCH, TECNOPRO og FIREFLY.
 

Igennem årene er IIC blevet udvidet med mange flere lande og i dag kan INTERSPORT kalde sig verdens største sportskæde med 5.860 butikker i 45 lande med hovedkontor i Bern, Schweiz.

The Heart of Sport

Vi er der hvor du dyrker din sport. Uanset om du løber marathon eller spiller hyggefodbold med dine kollegaer står vi klar til at rådgive og hjælpe med at finde de rette produkter. Fordi vi brænder for sport.