Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Tilbud på

Filter
14 produkter
Sorter efter
14 produkter
Sorter efter

Løbeure- og pulsure

Det er blevet utrolig populært at måle og holde øje med sin tid og performance når man løber i Danmark. Flere og flere er begyndt at løbe med et løbeur kombineret med et pulsur, for både at holde øje med sin tid på en bestemt distance, men også at se ens udvikling når det kommer til pulsen. Det kan på mange måder være en super hjælp at få et overblik over sin løbeudvikling og hvordan du kan blive endnu bedre og få en bedre kondi. Når du løber ønsker du en fredfyldt tur hvor du kan ligge tankerne bag dig og blot koncentrere dig om at nå dit mål. Langt den overvejende del af ure på INTERSPORT er GPS-baseret og opfanger din bevægelser mere nøjagtigt. Faktisk er de nye løbeure fra Garmin, Suunto og Polar så funktionelle at de kan hjælpe med din løbetur med smarte løbeteknikker og tips og tricks. En anden fordel er at have et løbeur som har indbygget pulsmåler. Nogle løbeure har ikke pulsmåler, men et pulsbælte kan tilkøbes og det er nemt at sammensætte med sit løbeur og smartphone.

Et løbeur er din nye løbemakker

Hvis man ser på udviklingen indenfor løb og løbeure, må man sige at de sidste par år har været fantastiske for teknologien og innovationen indenfor løbeure. Alle løbeure er optimeret med de nyeste funktioner som kan forbedre din løbe præstation og de fleste ure kan nemt beregne nye måder og løbeteknikker at afprøve. Et løbeur kan på mange måder virke som en løbemakker for dig, fordi de ure som INTERSPORT tilbyder, kan så mange forskellige funktioner. Hvis du søger et løbeur med distance og gennemsnitlig hastighedsmåler finder du det her. Det kan også være du skal bruge et løbeur som er eget til intervaltræning og mellemtider? Det løbeur kan du også finde online. Det er især Garmin som har taget det store skridt indenfor løbe-og pulsure. Med deres modeller som Forerunner serien og Fenix 3, får du løbe og multisportsure som kan guide og hjælpe til din løbetur.

Sammenlig din løbedata på din smartphone

Den helt store fordel med et løbeur er det er nemt og praktisk. Det gælder også med data sammenligning. Dit løbeur kan nemlig arbejde sammen med din smartphone og automatisk opdatere din data fra løbeuret til smartphone igennem en løbeapp, og så har du dine fremskridt lige ved hånden. I nogle løbeurs modeller er der også mulighed for "smart notifikation", så du helt slipper for at have din mobil med, når du løber. Alle de sms'er og opkald du måtte få, bliver sendt til dit løbeur og du får en nofikation når det sker. 

Forerunner, Fenix 3, Vivosmart samt Vivofit

Afhængig af dit løbe behov og din løbestil har vi et løbeur til hver lejlighed. Hvis du løber meget og du har brug for forskellige løbeprogrammer og funktioner, vil et løbeur fra Forerunner serien være et godt valg. Et populært løbeur fra serien er Forerunner 735 XT som vi har en super skarp pris på. Landets bedste pris på Forerunner 735XT. Det er et løbeur som er smart, nem at anvende og som har et hav af funktioner til dit løb. Det kan også være at du elsker at løbe i ny og næ men ikke har behovet for et avanceret løbeur. I så fald er Vivosmart et godt løbeur som har indbygget pulsmåler i håndleddet. Uret kan alle nødvendige funktioner for at optimerer din løbegang. 

Det kan også være at du gerne vil have et aktivitetsur som kan lidt af det hele. Det er hvad vi kalder et multisportur. Sådan en finder du til en super skarp hos INTERSPORT. Vores Fenix 3 HR til landets bedste pris er mere end et løbeur. Det har GLONASS GPS som kan spores verden rundt med hjælp fra satellitter. Du får dermed et mere præcist resultat på din løbe route og et hav af andre unikke funktioner som kan hjælpe med at gøre dig til en bedre løber.

Køb Garmin løbeure og Polar løbeure hos INTERSPORT

Vi tør godt sige at vi har landets bedste priser på Garmin løbeure på INTERSPORT.dk. Vi vil fortsat have Danmarks bedste og billigste priser på Garmin puls- og løbeure. Start din søgning efter et smart løbeur hos INTERSPORT og vær sikker på at vi har uret til den rette pris. Vi tilbyder et stort udvalg af løbe-og pulsure fra Garmin, Suunto, Polar og Shft online her. Når du bestiller dit løbeur, lover vi det kommer hurtigt og sikkert frem. Hvis dit løbeur ikke lever op til dine forventninger, har du 14 dages fuldreturret til at få pengene igen, ellers har du 30 dages byttegaranti. Næste gang du beslutter dig for at købe et løbeur, så besøg INTERSPORT. Her får du Danmarks skarpeste priser på Garmin og gratis forsendelse.

Er du klar til løbeturen med dit nye løbeur?  – 3,2,1.. Sæt igang!

;