Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Tilbud på

Filter
1 produkter
Sorter efter
1 produkter
Sorter efter

Fodbold bh - Find de bedste bh'er til sport

Når man spiller fodbold er hurtige temposkift, hop og hastighed altafgørende for at være foran din modstander. Det sætter gang i kroppens rytme og kan være ubehageligt for ens barm. Der er rigtig mange kvinder som føler ubehag når de dyrker sport, hvis de ikke har en sports bh med god nok indlæg. En sports BH skal ses som ekstra støtte og komfort til brysterne når der spilles fodbold. Man kan ikke undgå at kroppens holdes stabil og uberørt når man spiller fodboldkamp eller træner. Det er vigtigt at hele kroppen er opvarmet når man øger intensiteten. Det betyder mere bevægelse og løb.

En sports bh er en nødvendighed til fodbold. En almindelige bh er ikke opbygget på samme måder. Den støtter ikke de hurtige bevægelse og beskytter ved kontakt. Det gør en sports bh som vi på INTERSPORT tilbyder et stort udvalg af. Find de sports bh'er der giver den bedste komfort. Vælg imellem lav, mellem eller high support i forhold til dit behov. Kvinder er forskellige og det er vores bryster også. Derfor er det vigtigt at du finder den bh'er som sidder bedst omkring brystet, ikke spænder for hårdt i stropperne og som har gode indlægspuder.

Køb sports bh'er til fodbold

Hvis du spiller fodbold, så kender du godt til support til barmen. Der findes intet værre end at spille fodbold uden en støttende brysteholder. Hos INTERSPORT har vi udvalgt de modeller som passer til forskellige typer kvinder. Du finder populære sportsmærker som Nike, Adidas, Casall og Reebok. Her er bh'er i lav, mellem og høj støtte med forskellig kryds stropper på bagsiden. Foretrækker du komfort og gode indlægspuder, så vælg mellem eller høj support. Det er det INTERSPORT anbefaler til fodboldtræning- og kamp. Køb dine fodbold bh'er online og få gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Du har altid 30 dages byttegaranti og 14 dages returret.

;