PRO TOUCH

INTERSPORT introducerede PRO TOUCH i 1992 som et solidt alternativ til de førende mærker. PRO TOUCH tilbyder et stort udvalg af hardware, fodtøj og tøj til forskellige sportsgrene og har et stærkt pris-kvalitet-forhold. Mærket findes eksklusivt hos INTERSPORT og har mere end 20 års erfaring med at skabe produkter af høj kvalitet til aktive sportsentusiaster.

PRO TOUCH er designet til at opfylde de behov og krav, som personer med passion for f.eks. løb, fodbold, basketball, kampsport, indendørs- og udendørs holdsport har. Kvaliteten af ​​PRO TOUCHs produkter vil aldrig skuffe. PRO TOUCH garanterer, at hvert produkt er udstyret med anerkendte teknologier, materialer af høj kvalitet og up-to-date design. Produkterne er designet til at have en pålidelig funktion og stor slidstyrke, og PRO TOUCH er dedikeret til at understøtte forbrugerens sportslige ånd.

Se vores udvalg i PRO TOUCH

PRO TOUCH er lavet til sportsfolk i alle aldre - børn, teenagere og voksne, uanset alder eller køn. Til de sportsglade og aktive folk, som interesserer sig for forskellige sportsgrene, og hvor gode ​​og pålidelige produktløsninger til toppræstationer er vigtigt.

For PRO TOUCH handler det om at kunne støtte den sportslige ånd med de bedst mulige produkter til usædvanlige konkurrencedygtige priser! Og du kan købe mærket EKSKLUSIVT hos INTERSPORT.

Læs mere om PRO TOUCH