Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Yonex

Filter
14 produkter
Sorter efter
14 produkter
Sorter efter

Yonex hos INTERSPORT
Når det kommer til badminton, ketcher, sko, tasker, så er Yonex et mærke du ikke kan undgå at støde på. Yonex blev første gang lanceret i 1946 af Minoru Yoneyama i Nagaoka City. I starten producerende YONEX tennisketcher, men ville videreudvikle på nye ideer og muligheder selvom de i 1963 allerede var rangeret som nummer 1 i Japan for badmintonudstyr. Nu sidder Yonex også på udstyr indenfor golf og tennis. YONEX har altid været båret af nogle af de helt store badminton stjerner som Peter Gade, Mathias Boe, Carsten Mogensen og mange flere. 

Hos INTERSPORT.dk du et stort udvalg af udstyr indenfor badminton branchen. Du finder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med Badminton, og alt hvad du skal bruge, hvis du vil have noget af det bedste tennisudstyr som er på markedet. Mangler du en badmintonketcher, en badminton sporttaske, et par badminton sko, eller et forbedret greb til din badminton ketcher, findes det her hos INTERSPORT.dk.

Hvis du er på jagt efter det ypperste inden for badmintonudstyr, så er det Yonex, du skal kigge nærmere på. Dette mærke har i en lang årrække været et af de største inden for badmintonverdenen. Hos INTERSPORT sælger vi bl.a. de gode Yonex badmintonketcher, badmintonsko, badmintontaske og de komfortable og lette Yonex sko. Kort sagt: Vi har et stort udvalg af Yonex til ganske favorable priser.

 

;