Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Wilson

Filter
43 produkter
Sorter efter
43 produkter
Sorter efter

Wilson - Verdens førende tennis- og squashbrand

Er du sportsentusiast? Så tag et kig her! Wilson elsker alle former for sport og tilbyder derfor udstyr til sportsgrene som tennis, golf, badminton, basket ball, squash, amerikansk fodbold og meget, meget mere.

Wilson er en amerikansk producent af sportsudstyr og blev grundlagt i 1914 af Thomas E. Wilson. Deres lange levetid har gjort dem top erfarne inden for produktion af sportsudstyr, og de har med tiden tilegnet sig en bred viden inden for flere forskellige sportsgrene. Denne erfaring kan mærkes på deres produkter som bliver solgt i over 100 forskellige lande, hvilket har gjort dem til et anerkendt brand blandt mange sportsentusiaster.

Få en tennisketcher der slår din modspiller omkuld

Wilson er særligt kendt for sine tennisketchers, og dette er ikke uden grund. Wilson tilbyder et bredt sortiment af tennisketchers både til professionelle og all-around spillere. De producerer endvidere ketchers til både børn og voksne, hvilket gør det muligt at give en god start, hvad enten du begynder tennisspillet tidligt eller sent i livet.

Reglen er - man skal aldrig gå ned på udstyr! Derfor har Wilson sørget for at producere en bred vifte af produkter, som øger chancen for at imødekomme netop dine ønsker. Køb fx en Wilson Nemesis Pro 100 tennisketcher, hvis du ønsker optimal slagkraft og føling med alle slag. Køb en Wilson Enforcer 100, hvis du er en all-around spiller der sætter pris på en solid føling på dine skud. Det kan også være, du er juniorspiller, som ønsker at tage skridtet videre fra kortere aluminiums-rammer? Så har Wilson den perfekte tennisketcher til dig; Six.One BLX ketcheren er perfekt egnet til unge tennisspillere, idet den er lavet af det ultra komfortable BLX materiale, som gør ketcheren let at svinge.

Derfor – brug Wilson og få sejren i hus med en af de mange kvalitets tennisketchers.

Wilson er for alle typer sport

Wilson kan andet end bare tennis – de engagerer sig i alt lige fra squash til basketball, så hvad end du er til – få det fra Wilsons. Pris og kvalitet behøver ikke altid at gå hånd i hånd. Wilson producerer nemlig top professionelt udstyr til super billige priser. Køb fx en Wilson NFL Football med logo, en Wilson Ncaa Camo Org Street Ops Basketball eller noget helt tredje. Wilson er for alle.

Wilson hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT vil vi gerne have tilfredse kunder, derfor har vi sørget for at skaffe de bedste produkter hjem til vores butik, og Wilson hjælper os godt på vej med deres gode kvalitet. Her på siden finder du både basketballs, amerikanske footballs, tennisketchers, squash ketchers og bolde – alt sammen fra Wilson. Vi har sågar sørget for, at du kan gå hele vejen med det anerkendte brand og på den måde give dig de bedste forudsætninger for et godt spil. Derfor kan du her hos INTERSPORT fx købe både din Wilson tennisketcher samt et par top lækre Wilson M Open AC tennissko – så spiller det hele sammen. 

;