Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Vans

Filter
6 produkter
Sorter efter
6 produkter
Sorter efter

Vans – Verdens mest ikoniske sneakerdesign 

Vans er et ikonisk amerikansk brand, der gør skatertøj moderigtig. I starten henvendte deres produkter sig primært til skater-kulturen, men i dag har flere og flere taget mærket til sig. I dag er de ikoniske sko til at finde næsten verden over - og det er med god grund! Det enkle design er tidsløst, og skoen kan give forskellige udtryk alt efter om de er slidte eller nye. Vans kan også sættes sammen med mange forskellige stile og outfits, så hvis du ejer et par Vans, så behøver du i princippet ikke andre sko. Ud over deres sko så er kasketterne og tøjet fra Vans også blevet populært. Her gælder de samme principper med rå enkelhed, der giver kunden mulighed for selv at bestemme, hvilket udtryk det skal give.

Vans hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et så ikonisk brand, der med tiden er blevet ekstremt populært. Her på siden finder du blandt andet de populære sko. Dem kan du enten bestille hjem eller prøve i en af vores mange butikker landet over. Hvis du bestiller dem online, så leverer vi dem til nærmeste posthus eller GLS pakkeshop helt gratis. Så kan du prøve dem derhjemme inden du beslutter dig.

Kontakt INTERSPORT – Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også online. Vores kundeservice er derfor i top. Hvis du skulle have spørgsmål angående vores produkter fra Vans, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine varer lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. 

;