Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Vans - Stort udvalg af canvas sneakers

Filter
3 produkter
Sorter efter
3 produkter
Sorter efter

Vans hos INTERSPORT
Vans er et amerikansk mærke, der i sine første leveår primært henvendte sig til skatere. I dag er mærket dog åbnet op for alt og alle, og det betyder, at du hos INTERSPORT kan finde et stort udvalg af produkter fra skatermærket herunder de ekstremt populære Vans sko og caps. Vans sko startede ligesom mærket med at være ”skatersko”. Dog er de med tiden blevet et symbol på moderigtigt fodtøj. 

På INTERSPORT.dk finder du caps og kasketter til fritidsbrug. Er du til et smart look med et fedt syet print foran og justerbar plastrem bagpå, er Vans Calssic Patch Snapback et godt bud på en kasket. Vans er i hvert fald et mærke som ikke er til at undgå hvis du kigger efter mode kasketter til hverdagsbrug. Finder du ikke hvad du søger hos Vans, så skal du kigge på mærke som Nike, Under Armour, New Era og State of Wow

Har du spørgsmål til kasketterne i forhold til størrelse, form, materiale eller andet, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med alt. Du kan også besøge din lokale INTERSPORT butik hvor du kan prøve kasketterne ad.

 

;