Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Suunto

Filter
4 produkter
Sorter efter
4 produkter
Sorter efter

Suunto - Pulsure og aktivitetsure til løb

Mange har måske ikke hørt om Suunto, fordi mærker som Polar og Garmin står tydeligere på markedet end Suunto, men tag ikke fejl af det mere end 75årige brand som opfandt masseproduktion metode til væskefyldte kompasser. Faktisk har Suunto været på forkant med innovation, instrumenter og dykke udstyr, hvor det er blevet testet i verdens hårdeste betingelser. Suunto er især kendt for deres uhyre populære og smarte pulsure, der gør din træning meget mere effektiv. 
Hos INTERSPORT sælger vi et pænt udvalg af Suunto pulsure. Der er ingen tvivl om, at dette mærke kan hjælpe dig med at komme i en meget bedre form og nå dine mål på rekordtid, da pulstræning er noget af det mest effektive du kan give dig i kast med. Med Suunto får du kvalitets løbe/pulsur som kan bruges til en lang række aktiviteter, blandt andet har de forskellige ure op til 50 timers batteritid med GPS, komfort, temperaturmåler, træningsprogram og kan tilkobles til din smartphone. 

Har du spørgsmål til dit Suunto pulsur, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at besøge vores lokale INTERSPORT butik.

;