Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Speedos

Filter
53 produkter
Sorter efter
53 produkter
Sorter efter

Speedo - Badedragter, svømmebriller og badetøj 

Er du svømmer med sans for kvalitet? Speedo er et af de største mærker inden for svømmebeklædning.  Speedo har en bred viden inden for svømmesporten og ved derfor, hvad der skal til for at levere det absolut bedste produkt, som vil hjælpe dig til at blive en bedre svømmer.

Speedo er mere end bare badebukser

Speedo leverer høj kvalitet i alle sine produkter. Vi kender vidst alle den lille stramme Speedo badebuks som samtlige mænd med respekt for sig selv gik med i 1920’erne – den lille badebuks har holdt ved lige siden og er stadig en kæmpe succes. Men Speedo producerer meget mere end det – badedragter, badehætter og svømmebriller er blot nogle af de ting, du kan finde i Speedo’s brede sortiment.

Speedo´s historie - en langvarig succes

Speedo er en australsk virksomhed, som blev grundlagt i 1910 af Alexander MacRae. Deres over 100-årige eksistens har været præget af kæmpe succes. En sådan succes kommer ikke uden grund, hvilket fortæller, at dette brand har den rette viden inden for området. Dette gør dem i stand til at producere top kvalitet hele vejen igennem deres sortiment.

Speedo - både for professionelle og for sjov

Uanset om du svømmer professionelt eller for sjov, har Speedo hvad du skal bruge. Deres store udvalg inden for svømmeudstyr gør, at de kan tilbyde dig lige præcis det, som du har brug for, uanset om du skal træne konkurrence svømning i svømmehallen, eller om du skal et tur på standen med vennerne.

Når du svømmer, er det altafgørende, at udstyret sidder, som det skal for en god oplevelse. Livet er for kort til utætte dykkerbriller og løse badebukser – Speedo hjælper gennem sit udstyr med at svømme hurtigere, nå dine mål og have det sjovt på samme tid.

Speedo hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT tilbyder vi et bredt sortiment af Speedo produkter til både kvinder og mænd. Køb fx Speedo Sculpture Watergem badedragt eller et par Speedo Endurance shorts og føl dig lækker, når du ligger på stranden med vennerne. Eller tag et kig på vores mange forskelige svømmedragter og badebukser perfekt egnet til konkurrencesvømning eller blot et par ture frem og tilbage på 25-meter banen.

Hos INTERSPORT har vi sørget for produkter velegnet til hele familien. Du kan fx købe de super fede dykkerbiller Speedo Rift Gog Junior, som er Speedos svømmebrille til børn. Denne svømmebrille giver klart udsyn og forhindrer dug, så du uden problemer kan tage brillen af og på.

Klik dig ind på de forskellige produkter og lad dig friste af vores fantastiske udvalg.

;