Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Sorel

Filter
5 produkter
Sorter efter
5 produkter
Sorter efter

Sorel hos INTERSPORT
En af de førende mærker indenfor støvler er Sorel, som blev grundlagt første gang i Canada i 1962. Sorel kom den ide at bringe funktionalitet og håndværk ind i den moderne verden af mode. Dette gjorde Sorel til et stort internationalt og velkendt brand der producerede kvalitets vintertøj. Sorel blev kendt på at kombinerer filt, uld, læder i et behageligt og komfortabelt materiale. Specielt vinterstøvler og sko er Sorel kendt for som også findes på INTERSPORT.dk i forskellige størrelser, farver og varianter. Du kan se dem her. 

Du har med garanti set dem i gadebilledet før. De populære Sorel støvler er ikke til at komme udenom, når det er vinter her i Danmark. Støvlerne er uhyre populære, hvilket især skyldes deres flotte design, men i høj grad også deres vidunderlige komfort. Når først du træder ned i et par Sorel støvler, så kan du se frem til lune og tørre fødder om vinteren – også selvom temperaturen siger minus 10 grader eller derunder. Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af Sorel støvler til enhver smag. Skal du på vinterferie, hike i bjergene, besøge kolde kontinenter har du brug for en vinterstøvle som er 100 % vind- og vandtætte og som kan holde dig varm i helt ned til 40 minus grader. Sorel Yoot Pac Nylon er en af vores mest populære Sorel støvler om lever op til alle krav til vinterstøvler.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, farven, funktioner eller andre ting, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig, eller også kan du prøve skoen i din lokale INTERSPORT butik. 

 

;