Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Skechers

Filter
23 produkter
Sorter efter
23 produkter
Sorter efter

Skechers - Sneakers, løbesko og go-walk sko

En af de helt store amerikanske livsstil og ydeevne fodtøj selskaber til mænd, kvinder og børn er Skechers. Skechers blev grundlagt i 1992, og er en af verdens største atletiske fodtøjs mærker i USA, og er for alvor begyndt at blive udbredt i Danmark. Deres helt store topseller var deres utility-stil støvler og skatesko, og Skechers stil var inspireret af tusindvis af atletiske og afslappet stilarter for mænd, kvinder og børn.

Skechers som sportsbrand

Skechers har altid gjort en indsats for at fastholde den trendy og stilfulde image, blandt andet ved store kendis personligheder. Skechers tilbyder to forskellige fodtøj kategorier: En livsstil, der omfatter Skechers Memory Foam, og afslappet komfort sko, og en performance livsstil der omfatter Skeachers GOrun og GOwalk fodtøj. Skechers producerer også sport og performance tøj til mænd og kvinder. 

Find Skechers sko, sneakers og løbesko her

Hos INTERSPORT.dk finder du et flot udvalg af sko og sneakers til mænd, kvinder og børn. Vi tilbyder sneakers og sko i flotte farverige farver med god støddæmpning og behagelig konstruktion. Se det store udvalg af Skechers sko hos INTERSPORT.dk. Er du i tvivl om størrelsen passer, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med spørgsmål og svar

;