Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Reima

Filter
15 produkter
Sorter efter
15 produkter
Sorter efter

Reima hos INTERSPORT
Historien stammer tilbage til 1944, faktisk helt tilbage til 2. Verdenskrig, hvor Pallo Paita Oy begyndte at fremstille tøj til hæren. Dengang hed virksomheden Kankama Oy, og startede med at producerer arbejdstøj til kvinder, af hærens gamle snedragter. Allerede i 1950´erne udviklede virksomheden sig til at fokuserer på børntøj i slidstærkt materiale. I dagens Danmark er Reima en af de førende producenter af børnetøj til udendørs brug: skitøj, flyverdragter, vinterjakker, regnjakker. Alt sammen i høj kvalitet, med den rette funktionalitet. 

På INTERSPORT.dk finder du et fint udvalg af handsker og huer i høj kvalitet. Mangler dine børn et par handsker eller vante som er helt vandtætte og i et åndbart materiale, så er Reima Ote, Reimatec® et godt match. Mangler din lille pige beskyttelse mod kulden i de koldere tider, så er Reima Starrie en elefanthue der beskytter pande, kinder og hals mod vinden. Hos INTERSPORT.dk kan du billigt og nemt klæde dit barn på til vinteren, og være sikker på at dit barn ikke fryser takket være den høje kvalitet og funktionalitet fra Reima. 

Finder du ikke det du søger, kan du kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe med at finde andre gode alternativer, eller besøge din lokale INTERSPORT butik og få dit barn til at prøve tøjet. 

 

;