Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Pro Touch

Filter
313 produkter
Sorter efter
313 produkter
Sorter efter

Pro Touch - Spar penge på løbesko og løbetøj

INTERSPORT tilføjede i 1992 Pro Touch til deres liste over eksklusive mærker. Målet var at tilbyde lækkert sportstøj til priser, der lå under de førende og etablerede sportsbrands. Pro Touchs sortiment er meget bredt og laver alt fra fitnesstøj og fodtøj til fodboldudstyr, der rammer både mænd, kvinder og børn.

Kom godt i gang med din løbetræning

Går du og leger med tanken om at starte til fitness, eller vil du gerne starte på løbetræning? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af Pro Touch produkter. Vi har lige, hvad du har brug for, så du kan komme sikkert i gang. Er det stadig koldt i vejret, kan du f.eks. finde løbejakker, pandebånd og huer, der holder dig varm på din løbetur. Pro Touch lægger meget vægt på, at deres træningstøj er svedtransporterende. Denne funktion hjælper din krop til at kunne ånde, når din kropstemperatur stiger. Har du lyst til at tage en løbetur, når mørket er faldet på, så kan du anskaffe dig løbetøj med indbyggede reflekser, som sikrer, at du bliver set i trafikken.

Når du har samlet dit træningssæt, har du selvfølgelig også brug for et par løbesko. Dem har vi et kæmpe udvalg af, som kan ses her. Du kan være sikker på, at du finder et par lækre funktionelle sko, der falder i din smag. For at skåne dine fødder yderligere, når du begynder på løbetræning, vil du også kunne finde løbestrømper fra Pro Touch. Ligesom resten af tøjet er strømperne også lavet med svedtransporterende teknologi, der holder dine fødder tørre.

Pro Touch hos INTERSPORT

Da Pro Touch er et af INTERSPORTS eksklusive brands, har vi selvfølgelig et bredt udvalg af deres produkter, som du ikke vil blive skuffet over. Produkterne fra Pro Touch er slidstærke, simple i designs og kan fås til en ovenud god pris. Som du kan se på denne side, er Pro Touchs tøj primært lavet i neutrale farver. Dog har vi også fitnesstøj, der er lavet med smarte prints på forsiden, og de er selvfølgelig også lavet i svedtransporterende materiale.

Skal du til at starte til fodbold, så har Pro Touch et udvalg af diverse fodboldudstyr. Du kan f.eks. finde skinnebensbeskyttere, luftpumpe samt bolde, som du kan bruge din luftpumpe på. Vi elsker vores eget mærke Pro Touch, så hvis du har nogle spørgsmål til mærket eller bare gerne vil hjælpes i gang med din træning – om det så måtte være fitness, fodbold eller løbetræning – så kom ned og få en snak med os i én af vores butikker nær dig.

;