Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Pro Kennex

Filter
7 produkter
Sorter efter
7 produkter
Sorter efter

Pro Kennex - Tennisketchere

Hvis du interesserer dig for tennis, squash, badminton og racquetball, så kender du helt sikkert til Pro Kennex. Virksomheden som i 1978 blev grundlagt er en taiwansk ketsjer og sportsudstyr producent som er blevet anderkendt for især sine badminton og tennis ketsjer. Pro Kennex er i dag blevet verdens kendt på at markedsføre sig selv ved at fremme sig som en ”videnskab og design selskab” snarere end ENDNU en standard ketcher producent. 

Pro Kennix er mere end tennisketchere

På INTERSPORT finder du et rigtig godt udvalg af flere typer tennisketsjer, både til nybegynderen men også til den erfarne tennisspiller. Er du på udkig efter en tennis ketsjer som giver bedre kontrol og svingstyrke så er Pro Kennex Destiny FCS 265 er ketcher et godt valg. Vægter du en større hovedstørrelse end normalt er Pro Kennex Destiny FCS STC 315 måske den tennisketsjer du kigger efter. En ting som er garanteret er at udvalget af tennisketsjer dækker både dig der vil starte til tennis, men også dig som allerede spiller tennis.

Er der spørgsmål til en tennisketcher er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller besøge din lokale INTERSPORT butik. 

;