Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Polar

Filter
4 produkter
Sorter efter
4 produkter
Sorter efter

Polar - Pulsure og aktivitetsmålere

Vil du gerne i gang med at træne mere målrettet og effektivt? Hvis ja, så er det oplagt at anskaffe dig et Polar pulsur. Polar har i mange år været kendt som et af de bedste mærker inden for pulsmålere og træningsredskaber. Med et pulsur fra Polar kan du ganske nemt og effektivt følge med i, hvordan din puls ligger under træning. Som du nok ved, så er pulstræning noget, der for alvor kan forbedre dine resultater. 

Afhængig af dit behov for et pulsur har vi hos INTERSPORT et fint udvalg af forskellige typer pulsure og aktivitetsarmbånd. En af de absolutte klassiker som dækker de største behov er pulsuret, Polar Loop 2, som kan måle dine daglige aktiviteter, uanset om du er på cykel, ben eller i vandet. Er du derimod på udkig efter et aktivitetsur med flere funktioner såsom indbygget GPS, vil Polar M400 HR være et godt valg - bredt udvalg til den enkle person. 

Polar hos INTERSPORT

På vores hjemmeside og i de fysiske butikker, finder du et stort udvalg inden for Polar, som omhandler bl.a. Pulsure, som kan fås med og uden GPS o.l. Vi har også de populære aktivitetsarmbånd, som viser din daglige aktivitet, kalorier, skidt osv, så du kan følge med i din aktivitet, og selvfølgelig slå gårdagens resultater.

Har du spørgsmål eller ligende, så kontakt endelig vores kundeservice, eller slå et smut forbi en af vores butikker rundt om i landet.

;