Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Oakley

Filter
8 produkter
Sorter efter
8 produkter
Sorter efter

Oakley - Skibriller, huer og tasker

Oakley blev lanceret i 1975 af Jim Nannard i hans garage. Oarkley er senere hen gået hen og blevet et kæmpe italiensk selskab der designer, udvikler og producerer sportspræstations udstyr og livsstil tilbehør som solbriller, ski/snowboard beskyttelsesbriller, ure, tøjm rygsække og meget mere. Oakley er gået hen og blevet en af de største producenter af sport- og skibriller indenfor sin industri og er i dag internationalt anderkendt indenfor skibriller, solbriller, goggles, skitøj og skitilbehør. 

Stort udvalg af Oakley produkter online

Hos INTERSPORT finder du et bredt udvalg af sportsartikler, såsom t-shirts, badeshorts, skibriller, huer og handsker. Alle aktuelle for den given sportsgren som du dyrker og har brug for beskyttelse til. Alle disse produkter er designet for at give dig en bedre oplevelse med din vinter eller sommer sport. Er skiing en stor beskæftigelse hjemme hos dig, er Oekley O2 XL måske de skibriller du søger. Er du tværtimod modsat og vild med varme og sol, er det måske et par badeshorts, Oeakley Wander 20, du skal kigge efter. 

Finder du ikke det sportsudstyr du har brug for, sidder vores kundeservice klar til at guide og hjælpe dig med spørgsmål og eventuelt alternativer, ellers kan du besøge din lokale INTERSPORT butik. 

;