Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

North 56°4

Filter
12 produkter
Sorter efter
12 produkter
Sorter efter

North 56°4 - Tøj til de nordlige breddegrader

North 56°4 er tøjmærket til den danske mand. Breddegraden 56,4 svarer nemlig til Danmark, og udvalget er derfor perfekt til brug i det nordlige klima, hvor vejret kan byde på lidt af hvert. North 56°4 er til ham, der ser by, natur, vind, vand, familie og venner som livets omdrejningspunkter. Tøjet er både praktisk, klassisk og afslappet, så der er noget for enhver smag. 

…og til store størrelser

Med North 56°4 er du ikke begrænset af tøj, der er for småt. Udvalget er nemlig designet i store størrelser, så mænd fra størrelse 2XL og op kan være med.  

North 56°4 - til den kvalitetsbevidste mand

INTERSPORT har et godt udvalg af t-shirts og poloer til den kvalitetsbevidste mand. Tag for eksempel et kig på North 56°4 Polo Pique, der er en smart polo af bomuld, eller vælg den moderigtige North 56°4 Us T-Shirt O-Neck.

Har du spørgsmål til North 56°4?

Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at gøre det rigtige valg.   

Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.

;