Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Nike - Stort udvalg af Nike sportstøj- og sko

Filter
1909 produkter
Sorter efter
1909 produkter
Sorter efter

Nike hos INTERSPORT
Brandet NIKE har i mange år været kendt for sin høje kvalitet, sit brede udvalg og ikke mindst sit lækre design. Hos INTERSPORT finder du alt i sports- og fritidstøj og ligegyldigt om du dyrker sport på eliteplan eller bare hyggeløber lidt i skoven, så kan vi finde tøj, sko eller andet udstyr inden for NIKE-mærket, der tilfredsstiller netop dine behov. 

Hos INTERSPORT har vi et kæmpe NIKE-udvalg på hylderne, og vi finder nemt det design eller den farve, du bedst kan lide. Om du er på jagt efter et par behagelige fritidssko eller et par professionelle fodboldstøvler, så er det at finde i vores store varesortiment.

Løbefolkets favoritter
Vores udvalg af NIKE-sko er enorm, og alene i løbesko-serien finder du nemt en sko, der er behagelig at have på og løbe i, som er slidstærk og i et moderigtigt design. Du finder løbesko i mange prisklasser, og vi kan til en hver tid finde en løsning, hvad enten du vil have en sko til små løbeture eller har brug for fodtøj til mere seriøs langdistanceløb, hvor komfort, styrke og god stødabsorbering absolut er i højsædet. 

Nike har produceret en række løbesko som er blevet så populære at Nike har været nødsaget til at designe samme model i flere farve varianter som Nike Free, Nike Mercurial, Nike Air Max som alle er store favoritter hos Nike's sko udvalg.

Som løber er du kommet det helt rigtige sted hos INTERSPORT – her kan du blive klædt på fra top til tå og blive løbeklar i løbet af kort tid. Vi fører et stort udvalg i løbetøj, både bukser, t-shirts, sokker, opvarmningssæt, lette jakker, veste og kasketter, så løbeturen bliver en god oplevelse uanset det danske vejr. 

Du finder her INTERSPORT’s store udvalg af løbet-shirts til mænd.

Udstyr til fodboldentusiaster
Også fodbold-folket kan finde lækkert og slidstærkt NIKE-udstyr, tøj og fodtøj til grønsværen hos INTERSPORT. Vi har et kæmpeudvalg i fodboldstøvler, målmandshandsker, benskinner og fodboldtøj til både børn og voksne til ethvert behov og pengepung, alt sammen i samme høje kvalitet og lækre design som de øvrige NIKE-produkter.

NIKE har indgået sponsoraftaler med de store internationale klubber FC Barcelona og Chelsea, og vi har naturligvis et flot udvalg i supporters-udstyr fra begge klubber. Så har du lyst til at føre dig frem med en hjemmebanetrøje fra en af verdens største fodboldklubber, så besøg INTERSPORT og lad os opfylde dit ønske. Vi har også fede halstørklæder fra de to klubber, hvis du skal til England eller Spanien og heppe på dine favoritter.

Her kan du finde et stort udvalg af udstyr til fodbold-entusiasten. 

Tøj til enhver sportsgren
Også fitness- og gymnastik-folket kan få deres drømme opfyldt hos INTERSPORT. Vi kan dække næsten ethvert behov, du måtte have, hver enten du dagligt sveder i fitnesscentret eller går til gymnastik og bare vil have noget rart og behageligt tøj at røre dig i. 

Også i svømmehallen eller på rejsen sydpå, kan NIKE følge dig til dørs med gode lette sko eller badesandaler, tanktops med perfekt pasform og smarte detaljer. Vi fører også et bredt udvalg i sports-bh’ershorts/tights til damer, der også er behageligt beklædning at have på, når du gir den gas til fitness eller nyder sommeren herhjemme eller i udlandet.

Så ligegyldigt hvad du har i tankerne, så kan INTERSPORT hjælpe og vejlede dig til at få det helt rigtige tøj, de rigtige sko eller det udstyr, der gør det til en ekstra god oplevelse at dyrke sport. Du kan uden tvivl finde lige netop dét, du er på jagt efter i det store NIKE-sortiment hos INTERSPORT.

Nike - Find billige Nike sneakers til mænd og kvinder
Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg af sko, sneakers og tøj til både fritid og sport fra Nike.
Nike er et af verdens førende mærker indenfor tøj og sportsudstyr. Mærket er kendt verden over og bliver betegnet som et af absolut største sportsmærker nogensinde. Dette skyldes blandt andet af produkterne fra Nike har en meget høj kvalitet og ikke mindst et design udover det sædvanlige. Her på siden finder du INTERSPORTs brede sortiment af produkter fra Nike. Du finder både Nike sko og Nike sneakers som f.eks. Nike Roshe Run, Nike Hypervenom og Nike Lunarglide. Vores Nike sko finder du altid til gode priser, og her på siden kan du tilmed finde ekstra billige Nike sko til nedsatte priser. Udover sko finder du også et stort sortiment af Nike tøj her hos INTERSPORT. Så uanset hvad du er på jagt efter, kan du uden tvivl finde det her hos INTERSPORT.dk

Se vores udvalg af Nike produkter ovenfor eller besøg os i én af vores butikker. Vi er altid klar til at hjælpe dig med vores viden om Nike og deres tøj.

;