Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Kawasaki

Filter
1 produkter
Sorter efter
1 produkter
Sorter efter

Kawasaki hos INTERSPORT
Hvis du kender til Kawasaki, kender du også til et dansk skomærke som har eksisteret siden begyndelsen af 1972. Kawasaki har gennem tiderne haft flere betydninger, og begyndte for alvor at røre på sig med sportsko i 70´erne og 80´erne kom diskosko og i 90´erne kom arbejdssko. Siden hen er Kawasaki for alvor blevet et brand der lever af trendy og moderne sko båret af kvinder, mænd og børn i alle aldre. Faktisk har Kawasaki siden sat været meget loyale overfor deres design, og har levet af æstetik og kun lavet små ændringer til deres klassikere. Derfor er Kawasaki også nogle af Danmarks mest solgte sneakers og sko med sit velkendte low-cut design. 

Hos INTERSPORT finder du de klassiske Kawasaki Players sneakers som altid har været utrolige populære, takket være deres simple og low-cut design som minder om Converse design. Kawasaki sko er yderst behagelig at gå i, og de er produceret i de velkendte sort og hvid farver som har vist sig at være det som kunderne vil have. Brandet har efterhånden siddet godt på sko og sneakers, og er i dag en populært mærke på INTERSPORT.dk.

Er din størrelse udsolgt, eller fandt du ikke hvad du søgte, så kan du skrive eller ringe til vores kundeservice som vil gøre alt for at du bliver tilfreds, eller også kan du gå i din lokale INTERSPORT butik og selv mærke kvaliteten og pasformen som Kawasaki skoene har.

 

;