Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Jack Wolfskin

Filter
0 produkter
Sorter efter
0 produkter
Sorter efter

Jack Wolfskin - Nedsatte rygsække og jakker

Skal du på cykeltur, løbe langt eller vandre? Eller har du bare brug for en god og rummelig rygsæk til skolebrug eller arbejdet? Hos Jack Wolfskin finder du flere rygsække til alle lejligheder. Vælg for eksempel den lille og sporty Jack Wolfskin Velocity 12, hvis du har brug for en rygsæk, der sidder optimalt på skuldre og ryg, men samtidig giver dig mulighed for at bevæge dig under cykling eller løb. 

Er du i stedet på udkig efter en rygsæk med plads til computer, papirer og bøger, kan Jack Wolkskin Perfect Day være et bud. Her er der plads til alt det, du kan få brug for på en lang skole- eller arbejdsdag. 

Vil du hellere have en taske, du også kan tage med på næste weekendtur, bør du kaste et blik på Jack Wolfskin Trans City. Rygsækken er vandafvisende og med plads til en bærbar computer.
Plager junior om en rygsæk, der er lige så smart som din, kan du heldigvis udstyre ham eller hende med en børnevenlig version af Jack Wolfskin. Jack Wolfskin Little Joe - fås både i grønne eller lyserøde nuancer og med justerbare stropper, så den passer til netop dit barn. 

Tag på trekking med udstyret i orden

Der er intet mere livsbekræftende og skønt end smuk natur og lyden af dine faste skridt på skovsti, grus eller klippesten. Med et par trekkingsko fra Jack Wolfskin er du klar til at indtage verden i en robust og komfortabel sko, som dine fødder kan ånde i. Alle sko på lager er desuden vandtætte, og du kan blandt andet vælge mellem en herre- og damemodel.

Jack Wolfskin - Tøj, der passer til det hele

Hos INTERSPORT har vi et godt udvalg af jakker til damer fra bl.a. fra Jack Wolfskin, der passer sig fint til årets kølige dage. Brug den på en solrig efterårsdag, på aftenens gåtur eller som ekstra varme under en frakke, når vinteren melder sin ankomst. Flere af jakkerne er også velegnede til trekking, eksempelvis Jack Wolfskin Caribou Hooded Jacket, der både er robust og vandafvisende.    

Har du spørgsmål til Jack Wolfskin?

Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det Jack Wolfskin-udstyr, der gør dit liv lidt bedre og sjovere.  
Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.

;