Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Hummel Fashion - Stort udvalg af sneakers og modetøj

Filter
282 produkter
Sorter efter
282 produkter
Sorter efter

Sporty tøj til børn i alle aldre
Hos Hummel Fashion bliver børnene godt klædt på med de fire kollektioner, som tæller Baby (0-3 år), Børn (2-12 år), Tweens (8-16 år) og Kids Basic Collection. Hummel Fashion er Hummels eget tøjmærke og med den altid gode kvalitet, er tøjet perfekt til både leg, sport og hygge.

Særligt det klassiske humlebi-logo har længe været et stort hit blandt store sportsstjerner og trendsettere som bl.a. Paris Hilton og Robbie Williams og Hummel Fashion til børn lægger sig op ad de populære voksenkollektioner – med fokus på både design, høj kvalitet og ekstra god bevægelsesfrihed. En blød hættetrøje er perfekt til at smide over hovedet på vej hjem fra fodboldtræning, eller når vejret endnu er for koldt til at smide jakken. Og måske holder teenagepigen særligt af denim-looket, når hun er på jagt efter nye bukser? Med en smart, stram buks i lækkert elastisk materiale, kan hun roligt dyrke sin yndlingshobby og samtidig være sporty klædt på. Med andre ord finder du hurtigt det helt rigtige street-look, som både er sporty og smart. Og når du sender ungerne på farten, skal de føle sig godt tilpas og have den bevægelsesfrihed, der gør, at de glemmer vind og vejr og lader sig opsluge af deres yndlingsaktiviteter – udendørs såvel som indendørs.
Alle børn er forskellige! Derfor kan du mikse og matche dit helt eget personlige look, og hos INTERSPORT finder du alt, hvad børnenes sporty hjerter begærer! Og er du f.eks. på udkig efter badetøj til den næste ferie sydpå, kan du med de mange badedragter, swimsuits, bikinier og badebukser trygt lade familiens yngste bygge sandslotte på stranden. Med specialdesignet badetøj med UV50-beskyttelse bliver den sarte hud beskyttet mod solens farlige stråler, og så er materialet både hurtigtørrende og behagelig mod huden, lige til at klare et par ekstra timer ved stranden!

Historien bag Hummel Fashion
Den succesfulde Hummel-historie starter tilbage i 1923, og selvom mærket i dag er dansk, starter vi hos den unge, tyske skomager, Albert Messmer, som efter at have overværet en regnfuld fodboldkamp, går direkte hjem og udvikler nogle af verdens første fodboldstøvler. Da Danmark i 1992 sikrer sig Europamesterskabet, er det iført Hummels ikoniske vinkler, som står for team spirit, fremgang og vindermentalitet. I dag er Hummel mere end blot sportstøj og sportssko, og er du på udkig efter smart, behageligt og sporty hverdagstøj til ungerne, er Hummel Fashion et særdeles godt sted at starte.

Hummel Fashion hos INTERSPORT
Hos INTERPORT kan du gå på jagt i de mange kvalitetsprodukter fra Hummel Fashion. Hvad enten du er på udkig efter smarte hættetrøjer af blød kvalitet, badetøj til svømmehallen eller den næste ferie, finder du med garanti et bredt udvalg af de bedste og mest populære styles her hos INTERSPORT.

Tag et kig her på siden – du finder måske de næste sneakers til børnene som giver både ”street cred” og er super ideelle til både let træning og fritidsbrug. Har du spørgsmål, eller skal tøjet prøves inden køb, kan du med fordel kigge ned i din lokale INTERSPORT og mærke kvaliteten på egen krop. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

;