Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

GripGrab

Filter
16 produkter
Sorter efter
16 produkter
Sorter efter

GripGrab - løbehandsker og løbehuser og pandebånd

Har du en passion for løb eller cykling, så vil du uden tvivl elske GripGrab. GripGrab er et dansk mærke, der blev grundlagt tilbage i år 2000 af brødrene Kristian, Martin og Bjørn Krøyer. Eftersom de selv var ihærdige sportsudøvere, så var det ikke svært for dem at udpege nogle områder, hvorpå de mente, at der manglede det helt rette udstyr. Deres drøm gik efterfølgende ud på at skabe produkter, der ville få både løbe- og cykelturen til at blive den rene leg, uanset om det var i 30 graders høj solskin eller gennem vinterens kulde og blæst. Men ikke nok med at brødrenes ønske er at få dig sikkert igennem aktiviteterne, så er deres ønske også at motivere og inspirere deres forbrugere til at fortsætte en aktiv livsstil – og netop dette gør de bl.a. ved at støtte og bakke op om forskellige atleter, som de kalder deres ”Lokale Helte”. GripGrabs fokus er at levere udstyr i høj kvalitet og funktionalitet og altså skabe den optimale komfort og beskyttelse af hænder, fødder, ansigt og hoved. De tager derudover med glæde imod feedback fra kunder for konstant at kunne optimere på deres produkter. 

Modstå vind og vejr med GripGrab

Med udstyr fra GripGrab bliver du godt og sikkert klædt på til din løbe- eller cykeltur. Her garanterer vi kvalitetsmaterialer, som gør, at de udsatte dele af kroppen såsom fx hænder og fødder, altid er optimalt sikret mod vind og vejr. Derudover har de på alle deres produkter prioriteret tydelige reflekser, så du kan være sikker på altid at blive set af medtrafikanter og bilister, hvis du løber eller cykler i de mørke timer. Hos INTERSPORT finder du fra GripGrabs de populære løbehandsker, som her er lavet i et lækkert, tyndt materiale, der er ekstra åndbart og med silikonegreb – og så kan du endda bruge din touch skærm uden at skulle tage handskerne af, hvilket for nogle i særlig grad højner komforten. Denne handske er især ideel i sommerhalvåret pga. det ultra lette materiale, men skal du i skoven eller på landevejen på de koldere dage, så findes der naturligvis også handsker, der er mere isolerende, og som holder dine hænder varme under hele turen. Er du til gengæld ude efter et produkt, som holder hals og hoved varm under den fysiske udfoldelse, så vil du måske kunne lide GripGrab headglove. Denne polyester hals-varmer har flere funktioner, idet du netop kan bruge den om halsen, men også om hovedet eller som ansigtsskjold. Desuden kan du få flere af deres produkter i ”hi-vis”, hvilket betyder, at du vil lyse op i mørket med den nærmest selvlysende, UV-agtige effekt. Måske har du brug for at kunne pakke både hals, hoved og ansigt ind samtidig, og så er det eventuelt en Balaclava du skal overveje. Huen har smart isolation især omkring ører, hals og pande, og til cykelturen kan du sagtens have den på indenunder en hjelm.

Som før nævnt samarbejder GripGrab med danske løbere og cykelryttere på et højt professionelt niveau. Dog har man også en god kontakt til sportsudøvere på amatørplan og denne sammensmeltning sørger bl.a. for, at der konstant optimeres på produkterne ud fra den feedback, der løbende bliver givet. Med dette samarbejde forsøger brødrene bag GripGrab også at sende et signal ud til danskerne om, at deres produkter altså med fordel kan bruges af både professionelle sportsudøvere, lettere rutinerede, samt folk der blot løber eller cykler på motionsplan. Og i sidste ende så bidrager brugen jo til forbedringer af produkterne, hvilket ender ud med at være til fordel for forbrugeren – inklusiv dig. Dette er en del af produktionen, som GripGrab værner ekstra meget om, da det er en del af hele ånden bag virksomheden; at de vil lytte til forbrugeren. 

Køb GripGrabs hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi utroligt stolte af at få lov til at føre GripGrabs i vores flotte sortiment. Som dedikeret løber eller cykelrytter ved du nok, at det også er de små detaljer, der tæller i forhold til at føle den ultimative komfort under din træning. Derfor skal tilbehør såsom handsker og huer absolut ikke undervurderes, da det kan have afgørende betydning for din præstation, om din kropstemperatur er normal og ikke mindst stabil. Som medlem af Club INTERSPORT får du et hav af fordele. Du bliver en del af vores attraktive bonusordning og vil jævnligt modtage e-mails angående eksklusive tilbud, invitationer til events, samt gode råd og vejledning omkring kost og træning. Er du ikke allerede medlem, så skynd dig at blive tilmeldt her inden du gør dit næste køb. Foretrækker du derimod at handle i vores fysiske butikker, så har vi på landsplan omkring 90 INTERSPORT butikker, så der skulle være rig mulighed for at finde en butik i nærheden af dig. Vi glæder os til at pakke din ordre!

;