Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

FZ Forza

Filter
11 produkter
Sorter efter
11 produkter
Sorter efter

FZ Forza - Badmintonketchere

Elsker du at svinge ketcheren og indånde duften i en sportshal? Om du spiller badminton på højt plan eller bare har det som fritidsinteresse, så er FZ Forza et godt valg. De er det absolut største sportsmærke inden for badminton i Danmark. Deres produkter er i god kvalitet – og faktisk skabt af badmintonspillere. Så vil du klæde dig i et dansk topmærke inden for badminton, er FZ Forca den rette vej at gå. 

Dansk mærke skabt af badmintonspillere

I 1990 var der et par kloge badmintonhoveder, der synes, det danske marked manglede et alternativ til de mange asiatiske mærker. Det viste sig at være en god idé – for efter 25 år er de stadig førende i Danmark inden for badmintonudstyr. Og så forhandles deres produkter i hele 41 lande. 

Fra starten har opskriften til succes været simpel. De ville gerne skabe optimale forhold for alle badmintonspillere. Det gjorde de ved at skabe både klassiske og moderne designs og kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Hvert år udsendes en ny kollektion med nye innovative designs, der kan gøre timerne i hallen endnu bedre. 

Alt du har brug for til en god badmintonkamp

Hos FZ Forza finder du dét, du har brug for til at få succes på badmintonbanen. De fører både ketchere med godt greb og de rigtige strenge, der med lethed kan sende et smash i gulvbrædderne hos din modstander. Derudover finder du også fjerbolde, sportssko og tasker, så du er klar til mange timer i hallen. Er du professionel inden for badminton, er FZ Forza også det helt rigtige valg. Flere af de danske elitebadmintonspillere træner og konkurrerer med brug af både FZ Forza ketchere og tøj. 

Så spiller du badminton, finder du et stort udvalg af FZ Forza hos INTERSPORT, bl.a.:

  • Ketchere med stærke strenge og godt greb
  • Gode sko, der har godt tag i gulvet og skaber de rigtige forhold for din fod under træning
  • Fjerbolde i massevis til både nybegyndere og øvede

FZ Forza hos INTERSPORT

Er badminton din yndlingssport og mangler du det rette udstyr, er FZ Forza det rigtige valg. Her er du garanteret høj kvalitet og ikke mindst høj funktionalitet. De er topmærket inden for badminton i Danmark og bruges af både fritids- og eliteudøvere. 

Især ketcherne fra FZ Forza er et kæmpe hit blandt vores kunder. Du kan hurtigt købe dem hjem med hurtig levering her i webshoppen. Vil du have en ketcher eller sportssko i hånden, inden du beslutter dig, kan du også besøge os i en af vores butikker. Her står vi også klar til at vejlede dig til det rigtige køb – så er du snart på banen med komplet udstyr til din badmintontræning.

;