Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Fred Perry

Filter
6 produkter
Sorter efter
6 produkter
Sorter efter

Fred Perry - Moderige canvas sneakers 

Fred Perry Parkside er en klassisk sko til alle stilbevidste mænd. Med skoens lækre læder, de åndbare huller og det lille logo er den et sikkert valg til den moderigtige herre.

Legenden bag Fred Perry

Fred Perry er navnet på den engelske, talentfulde tennisspiller Frederick John Perry, der levede fra 1909 til 1995. Til årets Wimbledon i 1952 blev den klassiske Fred Perry-shirt lanceret af Tibby Wegner, og særligt op gennem 1960’erne og 1970’erne blev den en succes blandt teenagere. I dag sælger brandet Fred Perry både poloer, sko, accessories, tasker, jakker, strik og meget andet. 

Sådan plejer du bedst dine sko

Det kan nemt se sjusket ud, hvis dine ellers så hvide lædersko er blevet grå og triste. Euroman har lavet en guide til pleje af dine sko, så du nemt kan holde dem pæne. 
INTERSPORT giver dig her de fem grundlæggende regler til skopleje: 
 
Pleje af dine sko starter, før du kommer skocreme på. Her er et par helt grundlæggende tips, der både gælder for sneakers og lædersko.

  1. Imprægnér altid dine sko (undtagen sneakers, der ikke er af læder, og laksko), inden de tages i brug første gang. Så får skoene den nødvendige beskyttelse mod snavs og fugt
  2. Skift sko hver dag, da skoene gennem dagen bliver fugtige af din fodsved. Skoene har brug for cirka 24 timers tørringstid. Du kan eventuelt investere i et par skoblokke til dine fine, håndsyede lædersko, så de holder formen
  3. Lad være med at bruge skocreme som rensemiddel. Fjern først det værste snavs med en klud eller en børste
  4. Brug altid et passende plejemiddel til skoene. Hvis du er i tvivl, så spørg din skomager
  5. Hvis skoene blive gennemvåde, må du aldrig tørre dem på et varmeapparat eller lignende. Ellers risikerer du, at læderet udtørrer og slår revner

Vælg modetøj, der passer til

Hos INTERSPORT finder du nemt lækkert tøj, der passer til et par klassiske sko fra Fred Perry. Sæt for eksempel skoene sammen med en smart t-shirt fra Hummel, et par bukser fra Nike og et cool ur fra Garmin.  

I tvivl om Fred Perry? 

Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det par sko, der passer til din stil og dine behov.   
Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.

;