Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Converse - Stort udvalg af Converse sko

Filter
38 produkter
Sorter efter
38 produkter
Sorter efter

Converse
Det er ikke mange skomodeller, der lever i samme form igennem generationer. Og det er ikke mange gange, du kan pege på bedstefars ungdomsbillede og sige ”Hey, sådan et par sko har jeg da også.” Men Converse lavede i 1917 canvas-skoen Chuck Taylor All Stars, og du kender dem med sikkerhed. De ses overalt i bybilledet – især blandt unge. Hvert 43. sekund bliver der langet et par af de populære Chuck Taylor All Stars over disken eller klikket hjem i cyberspace verden over. Så Converse er altså ikke hvem som helst. 

All Star – et ikon igennem generationer
Fra basketballsko til allemandseje. Hvad Converse troede skulle blive smarte sko til kampe på basketballbanen blev i stedet ændret til must-haves for unge i hele verden. De overtog brandet, og Converse lod dem gøre det. Derfor har de i snart 100 år udviklet modesko i alle farver og afskygninger. 

Mest populære er dog den velkendte Chuck Taylor All Star, som på ingen måde er på vej ud af modebilledet endnu. Også selvom den altså måske har været på både dine og bedstefars fødder. Dermed er den blandt de mest ikoniske sneakers i verden. Elsket af både musikere, kunstnere, punkere, store eller skæve personligheder. 

Converse har desuden udvidet deres produktrække med tøj og accessories til den modebevidste køber. 

Understreg din personlighed med det rette par Converse
Uanset om modellen er den populære Chuck Taylor All Star, Cons eller Jack Purcell, findes alle i mange forskellige modeller og farver. De populære modeller er blevet udviklet og udfordret på både farver, mønstre og materialer igennem tiden. Nogle er varme til vinter, andre er mere velegnede til sommerdage. 

Vælg præcist den farve, der understreger dit outfit eller din personlighed – eller hav en hel række i garderoben, du kan matche med forskellige outfits. Med et par Converse går du aldrig helt galt, da de er klassiske på den fede måde og nemt kan passe til ethvert outfit. 

Se alle vores modesko og sneakers til mænd, kvinder og børn i alle aldre her. 

Converse hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT fejrer vi også personlig stil, personligheder og ikoner, og derfor tilbyder vi Converse sko i forskellige modeller, designs og farver. Converse har igennem flere generationer bevist, at de har skabt et design, der holder. I år og de næste mange år. 

Gå på opdagelse ovenfor og find det par Converse, der skal understrege lige præcist din personlighed og stil. Uanset om du er til klassisk hvid eller vovet pink, er der noget at vælge imellem. Klik det hjem ovenfor eller kom ind og mød os i én af vores mange forretninger.

;