Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Converse

Filter
24 produkter
Sorter efter
24 produkter
Sorter efter

Converse - sko og sneakers

Det er ikke mange skomodeller, der lever i samme form igennem generationer. Og det er ikke mange gange, du kan pege på bedstefars ungdomsbillede og sige ”Hey, sådan et par sko har jeg da også.” Men Converse lavede i 1917 canvas-skoen Chuck Taylor All Stars, og du kender dem med sikkerhed. De ses overalt i bybilledet – især blandt unge. Hvert 43. sekund bliver der langet et par af de populære Chuck Taylor All Stars over disken eller klikket hjem i cyberspace verden over. Så Converse er altså ikke hvem som helst. 

Converse sko har altid været populære. Tilbage i 2000'erne var Converse måske det mest populære sneakers brand på markedet. Der skulle alle have fat i et par sko fra Converse. Det var typisk bestselleren Chuck Taylor som trak overskrifter hos folk. Converse er for alvor tilbage igen med deres banebrydende design som bygger på høj kvalitet. Efter en periode hvor Converse måske ikke blev så anvendt igen, overtog Nike brandet og fik med sin teknologi, samt mere fokus på komfort, takket være deres lunarlon mellemsål. Dette har betydet at Converse idag også kan skrive god komfort på deres Converse sko. Hvis du leder efter æstetiske og retro sneakers som uden tvivl bliver det hotteste igen, så skal du have fat i et par Converse sko. Vælg imellem et stort udvalg af Converse sko, hvor du både kan få de hvide- og sort modeller i høj og lav canvas udgave.

All Star – et ikon igennem generationer

Fra basketballsko til allemandseje. Hvad Converse troede skulle blive smarte sko til kampe på basketballbanen blev i stedet ændret til must-haves for unge i hele verden. De overtog brandet, og Converse lod dem gøre det. Derfor har de i snart 100 år udviklet modesko i alle farver og afskygninger. 

Mest populære er dog den velkendte Chuck Taylor All Star, som på ingen måde er på vej ud af modebilledet endnu. Også selvom den altså måske har været på både dine og bedstefars fødder. Dermed er den blandt de mest ikoniske sneakers i verden. Elsket af både musikere, kunstnere, punkere, store eller skæve personligheder. 

Converse har desuden udvidet deres produktrække med tøj og accessories til den modebevidste køber. 

Understreg din personlighed med det rette par Converse

Uanset om modellen er den populære Chuck Taylor All Star, Cons eller Jack Purcell, findes alle i mange forskellige modeller og farver. De populære modeller er blevet udviklet og udfordret på både farver, mønstre og materialer igennem tiden. Nogle er varme til vinter, andre er mere velegnede til sommerdage. 

Vælg præcist den farve, der understreger dit outfit eller din personlighed – eller hav en hel række i garderoben, du kan matche med forskellige outfits. Med et par Converse går du aldrig helt galt, da de er klassiske på den fede måde og nemt kan passe til ethvert outfit. 

Se alle vores modesko og sneakers til mænd, kvinder og børn i alle aldre her. 

Converse sko - Find gode tilbud og rabatter på Chuck Taylor

Hos INTERSPORT fejrer vi også personlig stil, personligheder og ikoner, og derfor tilbyder vi Converse sko i forskellige modeller, designs og farver. Converse har igennem flere generationer bevist, at de har skabt et design, der holder. I år og de næste mange år. 

Gå på opdagelse ovenfor og find det par Converse, der skal understrege lige præcist din personlighed og stil. Uanset om du er til klassisk hvid eller vovet pink, er der noget at vælge imellem. Klik det hjem ovenfor eller kom ind og mød os i én af vores mange forretninger.

;