Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Contigo

Filter
2 produkter
Sorter efter
2 produkter
Sorter efter

Contigo - Drikkedunke og termokander

Contigo har altid været en af de helt store spillere når til drikke produkter som drikkedunke, kaffekopper, vandflasker og termokrus. En af de problemstillinger som Contigo har arbejdet med er altid at have mulighed for at kunne transportere enten kolde eller varme drikke på farten eller til udendørs aktivisten. Brandet Contigo kom til med en mission om at designe og udvikle simple, men alligevel funktionelle, innovative miljøvenlige drikkedunke, for at gøre livet lettere for dem på farten. Contigo produkterne er kendetegnet ved stilfuldt, men robust design, slank men stærkt, som giver den perfekte kombination af ydeevne og nåde. 

Spændende udvalg af flotte drikkedunke

Hvis du er på udkig efter noget drikkedunke, kaffekrus, vandflasker eller termokrus til dine outdoor-aktiviteter, så anbefaler INTERSPORT, at du tager et nærmere kig på mærket Contigo. Dette mærke laver et væld af forskellige drikke redskaber inden for udstyr. I vores udvalg kan du bl.a. finde de populære drikkedunke, der er ekstra nemme at håndtere og transportere med rundt. 

Hvis du ikke finder et drikkeprodukt som matcher dit behov, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge din lokale INTERSPORT butik.

;