Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Casall - Stort udvalg af træning- og fitnesstøj

Filter
49 produkter
Sorter efter
49 produkter
Sorter efter

Casall
Nogle gange føler du måske, du bliver nødt til at vælge imellem den bedste funktionalitet og det flotteste design. Casall har gjort det til deres specialitet at kombinere de to. I INTERSPORT fører vi deres sportstøj til kvinder, der er seriøse omkring deres træning. Casall er især kendt for deres funktionelle og innovative sportsbh’er – så er du en aktiv kvinde, der elsker mode, er Casall vejen at gå. 

Idéen om stor funktionalitet og moderne design
30 år tilbage blev et svensk brand født. Baggrunden var idéen om, at der ikke rigtig fandtes træningstøj i en super kvalitet, der også ramte plet, når det angik designet. Det var simpelthen umuligt at vise stil og personlighed, mens man trænede. Men det besluttede de svenske skabere at ændre på. 

Siden er det gået stødt frem af, og Casall kan i dag præsentere et stærkt og velkendt brand med store kollektioner i bagagen. Her er stadig fokus på design og funktionalitet. Det virker – og det er dét, der gør Casall helt specielle. 

Sportsbh’er med optimal støtte
Træning og mode hænger sammen. Det er Casalls udgangspunkt. Især er de kendt for deres sportsbh’er, som kvinder verden over nyder godt af til brug i deres træning. Og er der ét stykke tøj, der bare skal fungere under træningen, så er det en sportsbh. Der er intet værre end en dårlig sportsbh, der ikke giver støtte under træningen – og holder barmen på plads, så du ikke er generet. En dårlig sportsbh kan nemlig være noget af en smertefuld affære, hvilket du måske har oplevet. 

Sportsbh’erne fra Casall giver perfekt support. De har racerryg, så du kan bevæge dig, og åndbart og svedabsorberende materiale, så du holdes tør. Og så kommer de i mange forskellige lækre farver, så du er endnu mere motiveret til en god omgang fodbold, håndbold eller noget helt andet.   

Casall er dermed lig med:

  • Sportsbh’er i den bedste kvalitet og flot design
  • Træningstøj, du kan bevæge dig i – med et moderne design, fordi mode og træning hænger sammen
  • Åndbart og svedabsorberende materiale

Casall hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af kvalitetsvarer fra Casall. Vi byder især på et bredt sortiment inden for sportsbh’er til den aktive kvinde, der vil have ultimativ støtte til barmen. Det giver den bedste træning. Casall har skabt lækre designs, så du nemt kan vise din personlige stil frem til sport eller fitness. 
Se udvalget fra Casall her i webshoppen og læs mere om hvert produkt. Har du spørgsmål omkring produkterne fra Casall, kan du også besøge os i en af vores mange butikker. Vi er her for at hjælpe dig, og vi kender også en masse til dette brand. Så finder vi hurtigt den rigtige sportsbh eller træningstøj til dit aktive liv.

;