Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Asics

Filter
102 produkter
Sorter efter
102 produkter
Sorter efter

Asics - løbetøj og løbesko

Asics har i næsten 70 år brændt for at lave sportsudstyr til sportsentusiaster. Gennem løbesko, løbejakker og shorts vil de promovere tanken om den sunde livsstil. Derfor står Asics også for ”Anima Sana In Corpore Sano”. Kan du ikke latin, betyder det på dansk: ”En sund sjæl i et sundt legeme”. Og med et par lækre Asics løbesko på fødderne er der ingen undskyldning – det er bare ud af døren i en fart. 

Se alle vores løbesko til mænd her og til kvinder her.

Lækkert gear til sportsentusiaster

Skabt i Japan i 1949 har Asics oplevet stor popularitet gennem årene. Selvom de producerer både sko, tøj og udstyr til brug i sport, er de uden tvivl mest kendt og elsket for deres løbesko. Faktisk er de blandt de absolut førende inden for branchen. Den lange, bølgede stribe langs kanten af skoen sammen med det smarte design, hvor der er fuld skrald på farvepaletten, har skabt et brand kendt over hele kloden. 
Blandt andet har Asics skabt to populære og prisvindende løbesko, der har over 10 år på bagen: 

Asics ønsker at være det førende brand for alle sportsentusiaster, og med deres status på markedet for løbesko er de godt på vej fremad. Se vores udvalg af løbesko til børn her

Løbesko under konstant udvikling

Priserne og rosen til deres løbesko er ikke kommet uden arbejde. Faktisk fokuserer Asics på at lære af kroppen, og hvad den har brug for i sport og bevægelse. Derfor udføres der meget research og forskning inden for udviklingen af deres sko. De går også i dialog med atleter for at få indblik i, hvilke krav deres udstyr skal imødekomme. 

Asics løbesko er derfor til den moderne atlet, der gerne vil optimere deres performance, forhindre skader og øge komforten i træningen. Ud over løbesko tilbyder Asics også løbe- og andet sportstøj til brug ude og inde. 

Asics hos INTERSPORT

Når løbere leder efter de rette sko hos os, er det ofte et par Asics, de forlader butikken med. Og det er forståeligt. Asics har fokus på både kvalitet og komfort, som giver de optimale forhold til en god løbetur. Det flotte design er et plus, så du også på løbeturen kan vise din personlighed og stil. 

Asics har designs i alverdens farver – så gå på opdagelse ovenfor og opdag de mange modeller og designs, som Asics kan præsentere. Vil du prøve skoen på i stedet, besøger du os bare i en af vores mange butikker. De fleste af vores butikker tilbyder også en løbestilsanalyse, så vi kan finde den helt rette sko og pasform til dig.

;