Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Adidas Originals - Stort udvalg af Adidas Orginal

Filter
85 produkter
Sorter efter
85 produkter
Sorter efter

Adidas Originals
Der er stor sandsynlighed for, at du har haft et par Adidas Originals på fødderne igennem tiden. De velkendte striber ses overalt i modebilledet – både i form af cool sneakers og behageligt træningstøj. Det er et brand, der ikke er til at komme udenom. Med deres helt klare finger på pulsen, når der gælder moderigtige sportsvarer, er de en af de helt store spillere på markedet. Og med god grund. Deres designs er både unikke og klassiske. 

En tysk succeshistorie
Vi skal til Tyskland. Og skrue tiden 66 år tilbage. I flere år havde manden bag Adidas et tøjfirma med sin bror, men de kom op og toppes. Derfor opbyggede han sit eget brand ved at sammensætte dele af sit for- og efternavn. Adidas blev født, og det blev startskuddet til en verdensomspændende success. Faktisk har Adidas gruppen i dag over 46.000 medarbejdere ansat. Så man må sige, at der er gang i hjulene hos det populære brand. 

Igennem tiden har Adidas Originals sat sine spor i både sports- og modeverdenen. Det har de gjort ved at skabe sportstøj- og sko i en god kvalitet og i et lækkert design. Og så har det altid været til at betale. Resultatet? I dag er de den største leverandør af sportstøj i Europa. 

Der er hele tiden blevet tænkt nye tanker i Adidas’ hovedkvarter. Det har resulteret i et altid skarpt sortiment – også med hjælp fra store designere og personligheder som Stella Mccartney og Rita Ora. Det har fået modebevidste unge til at flokkes til butikkerne, så de straks kunne sætte et moderigtigt og personligt præg på deres outfit. 

Kendt for sine klassikere
Selvom Adidas Originals altid udvider deres sortiment med de helt rigtige designs og farver, er det måske mest klassikerne, der skinner klarest på sportshimlen. Stan Smith, Super Star og Handball Spezial – alle er klassikere, der forlængst har sat sit præg på modebilledet i årtier og har skrevet sig selv ind i modehistorien. 

  • Stan Smith: Et sneaker-ikon skabt til tennisspilleren Stan Smith i 70erne. I dag en modesko, der ses på utallige fødder – og både de klassiske hvide med grønne detaljer og nyere versioner hitter
  • Adidas Superstar: Her er skoen, der lige nu præger modebilledet i stor stil. Det er en cool sneaker, som nemt sætter prikken over i’et på ethvert outfit
  • Handball Spezial: Modesko skabt i 1979 til indendørs sport, men som i dag ses overalt i bybilledet – især på unge fødder. Det er en af de mest solgte indendørssko og med sit enkle design er det måske klassikeren over dem alle.

Adidas Originals hos INTERSPORT
Adidas Originals fører et stort sortiment inden for sportstøj og lækre sneakers – til både mænd, kvinder, børn og unge. Så er du på udkig efter nyt tøj til din træning, eller et par sneakers der kan give et afslappet og cool look, så se vores udvalg her i INTERSPORT. Klik det hjem online eller besøg os i en af vores mange butikker.

;