KØB GAVEKORT ONLINE

Du kan købe et INTERSPORT gavekort online, der kan benyttes i alle landets INTERSPORT butikker samt på INTERSPORT.dk. Gavekort købt i en INTERSPORT butik kan ligeledes anvendes i alle INTERSPORT butikker landet over samt på INTERSPORT.dk. Kortet kodes med det beløb, du ønsker og det fungerer som et almindeligt betalingskort. Vi opfordrer til, at man skriver sit gavekortnummer ned, i tilfælde af at det bortkommer. Har du mistet dit INTERSPORT gavekort, så kontakt din nærmeste INTERSPORT butik eller INTERSPORT.dk´s kundeservice på telefon 43 55 80 00. Gavekort er gyldige 3 år fra udstedelsesdatoen.

TJEK SALDOEN PÅ DIT GAVEKORT

Har du et gavekort til INTERSPORT, kan du klikke på ovenstående billede "Tjek saldo", indtaste det gavekortnummer, som står på bagsiden af dit gavekort, og få oplyst saldoen på gavekortet. 

TILGODEBEVIS

Har du modtaget et tilgodebevis kan dette ligeledes anvendes i alle INTERSPORT butikker landet over (dog ikke INTERSPORT Illum). Tilgodebeviser kan ikke benyttes på INTERSPORT.dk Tilgodebeviser er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.