ENERGETICS

I mere end 20 år har ENERGETICS skabt pålidelige produkter og moderne design til at understøtte din fitnesstræning. Fitness er mere end bare sport; det er en passion, som millioner af mennesker rundt om i verden deler. Det handler om at holde kroppen i balance, og ved at udføre en bred vifte af fitnessøvelser som konditionstræning og styrketræning bliver dette muligt - men det kræver det rette udstyr.

ENERGETICS har fokus på dit velvære og din fitnesstræning, uanset hvilket niveau du træner på. For ENERGETICS handler det om passion og et ønske om, at du vil holde ligeså meget af det som dem. Det er en vigtig faktor, at ENERGETICS produkter opfylder alle de forskellige krav, der måtte være. Hvilket inkluderer træningstøj med den rette pasform, friske farver og moderigtigt print til den daglige træning i fitnesscenteret såvel som derhjemme.

Se vores produkter for ENERGETICS

ENERGETICS tilbyder alt det kvalitetsudstyr, som du har brug for til din træning, sundhed og velvære til konkurrencedygtige priser.

Vejen til din fitness er dit valg. ENERGETICS har skabt et hav af produkter for at kunne inspirere dig til at yde dit bedste og du finder dem KUN hos INTERSPORT. 

ENERGETICS - competence in personal fitness

Læs mere om ENERGETICS