Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Warrior

Filter
1 produkter
Sorter efter
1 produkter
Sorter efter

Warrior hos INTERSPORT
Når du tænker på fodbold klubben Liverpool, har du måske mærket deres tøjsponsor i 14/15 sæsonen. Warrior Sports var navnet, og er en amerikansk producent af sportstøj og sportsudstyr under brand navnet Warrior. I 2004 blev virksomheden købt af New Balance, men det stoppede ikke slet ikke interessen og udviklingen af brandet, da fodboldklubber som Liverpool, FC Porto, Sevilla, Stoke og selveste den danske fodboldklub Randers FC viste interesse og valgte Warrior som tøjsponsor. 

Hos INTERSPORT forhandler vi det meget populære mærke. Warrior henvender sig især til dig, der dyrker fodbold og gerne vil have noget af det bedste af det bedste. Mærket laver i øvrigt også fodboldstøvler, men disse er ikke nær så populære som deres sportstøj. Er du stor tilhænger af fodbold klubben Liverpool FC, så er Warrior mærket du skal kigge efter. På INTERSPORT.dk finder du nemlig Liverpool spillertøj til både voksen og et helt Liverpool outfit til mindre børn også. Du kan nu klæde både dig selv og dit barn på med sportstøj fra Liverpool FC. 

Har du spørgsmål til størrelser, pasform, materiale, pris eller andre relevante spørgsmål, så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge din lokale INTERSPORT butik.

 

;