Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Under Armour

Filter
80 produkter
Sorter efter
80 produkter
Sorter efter

Under Armour
Om du er atlet eller bare nyder at træne i dit lokale fitnesscenter, så har du brug for tøj, der skaber de mest optimale forhold. Og gerne noget tøj, der får dig til at præstere endnu bedre. Under Armour har i næsten 20 år arbejdet med netop dét. Gennem passion, design og innovation vil de gøre atleter over hele verden endnu bedre. Og så er Under Armour skabt af en amerikansk fodboldspiller, der ved, hvad godt træningstøj skal indeholde.

Amerikansk fodboldspiller skaber den ultimative t-shirt til atleter
I 1996 gik den amerikanske fodboldspiller, Kevin Plank, med en helt speciel drøm. Nemlig at skabe den ultimative t-shirt. Én der har kompression, og som regulerer temperaturen, så atleten altid har de mest optimale forhold i træningen. Og han vidste, hvad han talte om. Han var mildest talt træt af at skifte sin våde t-shirt under træning. 

Det blev startskuddet for Under Armour – et brand, som i dag bruges af atleter og sportshold verden over. Populariteten skyldes bl.a. de innovative teknikker, der er i tøjet. Kompression, åndbar og svedabsorberende materialer. Lette materialer, der ikke generer. Det er derfor ikke helt uforståeligt, at Under Armour er et velanset brand af både atleter og almindelige personer, der er passionerede omkring deres træning – og altid ønsker at forbedre sig. 

Baselayers og svedundertøj i høj kvalitet
Under Armour er kendt for sit træningstøj i høj kvalitet. Især deres baselayers og svedundertøj bruges flittigt af atleter i både amerikansk fodbold og andre sportsgrene. Men er du atlet eller ej, er der en masse at vælge imellem hos dette brand – og det er både til brug i crossfit, fitness eller cykling. Det er vigtigt, at kroppen bliver holdt ordentlig tør og i den rette temperatur under høj fysisk aktivitet. 

Så Under Armour kan nemt være det rette valg, hvis du leder efter:

•    Baselayers og svedundertøj
•    Træningstøj i høj kvalitet – bl.a. med åndbare og svedabsorberende materialer
•    Produkter, der dagligt bliver brugt af atleter

Produkterne fra Under Armour findes både til mænd og kvinder. 

Under Armour hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT mener vi, at Under Armour er ét af de bedste mærker på markedet, når det gælder baselayers og svedundertøj. Så er du altid sikret behagelige forhold, når du træner. Og er du atlet, er det altafgørende for din ydeevne og resultater. Derfor har vi fyldt både vores webshop og butikker med et kæmpe udvalg inden for Under Armour. 
Er træningstøjet fra Under Armour, hvad du har ledt efter? Efter et par klik er det snart i din træningstaske. Du kan også komme ud i en af vores mange butikker. Vi kender til de materialer, tøjet indeholder og kan guide dig til det træningstøj, du har brug for. Kompressionstøj kan være den rette løsning – dette har vores ekspedienter også stor viden om. 

;