Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Teva

Filter
5 produkter
Sorter efter
5 produkter
Sorter efter

Teva hos INTERSPORT
Mangler du et par sandaler, der kan give dig god komfort samtidig med, at de er luftige og ser godt ud? De populære Teva sandaler bliver solgt som varme hveder i maj her hos INTERSPORT. Teva er et mærke, der går meget op i kvalitet og design. De sætter en ære i at kombinere den høje komfort med en sandal, der er tidsløs i designet og som samtidig er luftig. Dette er en meget vigtig kvalitet, som alle sandaler bør have. 

På INTERSPORT.dk finder du et pænt udvalg af sandaler i mange størrelser og farver. Er du på udkig efter vandresandaler finder du det her. Er du på udkig efter sandaler til fritidsbrug, så findes de her. Søger du sandaler der kan klare lange turer på ujævne terræn, findes de her. Faktisk er vi hos INTERSPORT sikrer på at vi kan tilbyde dig en passende sandal eller et alternativ som matcher dit behov.

Tag et kig i en af vores mange butikker, hvor du samtidigt kan få prøvet et par! Ellers kan du bestille her fra webshoppen, og få den sendt til nærmeste INTERSPORT eller GLS pakkeshop, helt gratis. Hvid du fortryder tilbyder vi 30 dages landsdækkende byttegaranti - Byt i din lokale INTERSPORT butik

 

;