Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Sorel

Filter
13 produkter
Sorter efter
13 produkter
Sorter efter

Sorel hos INTERSPORT
En af de førende mærker indenfor støvler er Sorel, som blev grundlagt første gang i Canada i 1962. Sorel kom den ide at bringe funktionalitet og håndværk ind i den moderne verden af mode. Dette gjorde Sorel til et stort internationalt og velkendt brand der producerede kvalitets vintertøj. Sorel blev kendt på at kombinerer filt, uld, læder i et behageligt og komfortabelt materiale. Specielt vinterstøvler og sko er Sorel kendt for som også findes på INTERSPORT.dk i forskellige størrelser, farver og varianter. Du kan se dem her. 

Du har med garanti set dem i gadebilledet før. De populære Sorel støvler er ikke til at komme udenom, når det er vinter her i Danmark. Støvlerne er uhyre populære, hvilket især skyldes deres flotte design, men i høj grad også deres vidunderlige komfort. Når først du træder ned i et par Sorel støvler, så kan du se frem til lune og tørre fødder om vinteren – også selvom temperaturen siger minus 10 grader eller derunder. Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af Sorel støvler til enhver smag. Skal du på vinterferie, hike i bjergene, besøge kolde kontinenter har du brug for en vinterstøvle som er 100 % vind- og vandtætte og som kan holde dig varm i helt ned til 40 minus grader. Sorel Yoot Pac Nylon er en af vores mest populære Sorel støvler om lever op til alle krav til vinterstøvler.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, farven, funktioner eller andre ting, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig, eller også kan du prøve skoen i din lokale INTERSPORT butik. 

 

;