Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Sigma

Filter
1 produkter
Sorter efter
1 produkter
Sorter efter

Sigma hos INTERSPORT
Sigma er en af de virksomheder der fra start har været super innovative i deres tiltag til produktion af elektronik til sportsbrug, heraf cykel, løb, biking, svøming og meget mere. Sigma er kendt for deres super komfortable elektronik, og dækker områder såsom, cykel computere, lys og lygter, sportsur, pulsur og andre målingsudstyr i forbindelse med sport.  

Hvis du er på jagt efter et pulsur eller lygter, der ikke skal kunne mere end det højst nødvendige, så er Sigma et rigtig godt valg. Sigma pulsure er kendt for at være meget funktionelle og enkle at finde ud af. Det vil altså sige, at dette mærke især henvender sig til dig, der gerne vil godt i gang med pulstræning uden, at du behøver at sætte dig ind i alt for meget. Her hos INTERSPORT tilbyder vi lygter og lys til dig der gerne vil dyrke sport når natten falder på. På Sigma finder du altid produkter til fornuftige priser.

Har du spørgsmål til Sigma produkterne, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge din lokale INTERSPORT butik.

;