Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Salomon

Filter
120 produkter
Sorter efter
120 produkter
Sorter efter

Salomon - Dit personlige udendørs brand
Skal du snart en tur op eller ned af bjerget?

Salomon skaber produkter til dig, der er et rigtigt udendørsmenneske. Dig, der hellere vil ud og gå i kopieret terræn eller stå på ski end trave storbyer tynde. Skal du en tur i skoven eller bestige et bjerg i Norge, så klæder Salomon dig på. De har nemlig specialiseret sig i netop dig, der har brug for praktisk udendørstøj i åndbare og slidstærke materialer. Så er du snart klar til det næste eventyr. 

Drømmen om praktisk tøj i god kvalitet
I de franske alper opstod der i 1947 en god idé. Familien Salomon ville rigtig gerne skabe godt og praktisk tøj til udendørsaktiviteter som vandring og skiløb. Og det blev en realitet – en meget succesfuld én af slagsen. 
Siden da har Salomon klædt mennesker på. Den, der skulle ned af bjerget i høj fart på ski og gerne ville have praktisk og varmt tøj til de mange timer på bjerget. Eller den, der skal trave flere kilometer i fjerne lande. Eller bare den, der skal gå en lang tur i skoven i kopieret terræn. Hos Salomon er der altid fokus på innovativitet, så produkterne altid er up-to-date og skaber optimale forhold for det aktive udendørsliv. 

Det rette grej til dit eventyr
Salomon er måske mest kendt for deres skitøj og praktiske udendørssko. Med sko i en god kvalitet og med god komfort har dine fødder de optimale muligheder for at føre dig helt til bjergets top. I produkterne er der både effektiv svedtransportering, og der bruges altid åndbare og slidstærke materialer. Og så er tøjet selvfølgelig lige så behageligt, som det er praktisk. 

Tøj, sko og skitilbehør er opskriften på Salomons specialiteter. Derfor fører de produkter i høj kvalitet, bl.a.: 

•    Varmt og praktisk skitøj- og tilbehør til mænd og kvinder. Altid i lækre detaljer, der gør turen ned af løjpen endnu bedre
•    Vandrestøvler og løbesko til kopieret terræn, der giver dig optimale forhold
•    Praktisk udetøj i god kvalitet, du kan bevæge dig i

Salomon hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af varer fra Salomon – især inden for praktisk fodtøj.  Vi har både tøj og sko til mænd og kvinder. Er udendørslivet en af dine store interesser, eller har du sat dig for at vandre i bjerge til sommer, så se udvalget fra Salomon. God kvalitet er helt essentielt, når du skal ud i naturen og kunne bevæge dig ordentligt. 

Klik det praktiske tøj, du mangler, hjem her i webshoppen eller kom ind og besøg os i en af vores mange butikker – vi kan også vejlede dig, hvis du har spørgsmål til produkterne fra Salomon.

 

;