Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Puma

Filter
183 produkter
Sorter efter
183 produkter
Sorter efter

Puma
I bybilledet eller på fodboldbanen er den ikke til at overse. Pumaen. Den kan være placeret på både sko og tøj. Bag står mærket Puma, som i 65 år har leveret sko, beklædning og accessories til mennesker i hele verden. Især er de kendt for deres smarte sneakers og fodboldstøvlen ”Menotti Star”. De leverer smart design og produkter, der har en god kvalitet. Og så kan de konkurrere på prisen. 

Et nyt innovativt sportsmærke knurrer
Tyskland. 65 år tilbage i tiden. Her startede mode- og sportsmærket Puma sine skridt mod at blive et af verdens mest anerkendte og elskede brands. 
Skaberen Rudolph Dassler havde i flere år haft et tøjfirma med sin bror, men de kom op og toppes. Derfor skabte han sit eget brand, Puma, og broren skabte konkurrenten Adidas. I dag er Puma velkendt over hele verden og beskæftiger hele 10.000 medarbejdere. En sand konkurrent til brorens også velkendte brand. 

Puma har igennem tiden vist sig at være innovative frontløbere på markedet. I nyere tid har Puma indgået designsamarbejde med bl.a. den anerkendte engelske designer Alexander Mcqueen, som vakte stor interesse hos kunder verden over. Der er også blevet skabt flere Motorsports Collections med bl.a. Ferrari. 

Desuden har Puma løbende udviklet på skoenes design, så de altid er rare at have på – uanset om du går ned af gaden eller spiller fodbold på højt plan. 

Modesko og fodboldstøvler med smart design
Måske er du stødt på den klassiske sneakermodel ”Puma Classic” med den klassiske hvide Puma-stribe henover siden. Gennem årene har Puma løbende udviklet nye modeller, som hurtigt er blevet et must i modebilledet hos både drenge og piger. Fingeren er på designpulsen, og de er ikke bange for at lege med både klassiske og mere moderne designs. 

Og Puma er ikke kun elsket af personer som dig og mig. Populære sportsstjerner som Usain Bolt og Cesc Fabregas løber også afsted i mærket og bruger det i deres respektive karrierer som atletikudøver og fodboldspiller. 

Puma er derfor kendt for: 

  • Fodboldstøvler i friskt og smart design
  • Sneakers der både er klassiske, men også tør skille sig ud
  • Tøj til sport eller hverdagsbrug
  • Produkter, der kan konkurrere på kvalitet og pris

Puma har altid været en populær sportsproducent og især nogle af deres mode sneakers har været en tidløs klassiker som Puma Suede Classic som siden hen er blevet lavet i flere farve varianter og størrelse, fordi de populære sneakers blev revet ned fra hylderne. 

Alle vores modesko/sneakers finder du til både mænd, kvinder og børn her. 

Puma hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT klæder vi dig på, hvad enten du skal ud at løbe, kæmpe på fodboldbanen eller bare slappe af derhjemme. Her tilbyder Puma noget for enhver smag uanset alder. 

Du kan finde mange af Pumas produkter inden for sko, sport, tøj og accessories i ovenstående og hurtigt klikke det hjem til garderoben eller sportstasken. Du kan også besøge os i én af vores mange butikker og få mere at vide om Pumas produkter og vores udvalg.

;