Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Peak Performance

Filter
11 produkter
Sorter efter
11 produkter
Sorter efter

Peak Performance
Skal du ud at stå på ski? Eller sætte et flag på Mount Everest? Er du i kolde omgivelser, er det vigtigt, at du pakker dig godt ind. Og er du på vandretur, er det nødvendigt med praktisk tøj, der har en god pasform. Det har Peak Performance arbejdet med siden 1985. Og deres produkter er elsket verden over - især af skiløbere. 

Praktisk tøj skabt af skiløbere
Det er ikke mærkeligt, at især skiløbere har taget brandet til sig. I 1985 blev Peak Performance skabt i Sverige af tre skiløbere, der elskede sport. Og naturen. De mente, at der måtte kunne laves noget lækrere tøj i højere kvalitet til de mange udskejelser på løjperne. Praktisk tøj behøver jo ikke at være kedeligt. 
Resultatet blev Peak Performance, og i løbet af årene har brandet vundet stor succes og er i dag markedsledende inde n for deres område. De arbejder med mottoet ”En skiløber ved det”. Skiløbere over hele verden er hoppet i skitøjet, der holder dem varme, men ikke hindrer bevægelsen. Og det er ikke kun skitøj, brandet har udviklet. 

Overtøj med høj kvalitet og funktionelt design
Peak Performance byder på lækre varer for dig, der elsker naturen. Det er ikke kun til turen ned af bjerget på ski, men også til en tur i skoven, haven eller på cykel. Du kan bl.a. vælge imellem overtøj og og lækre vandrebukser i høj kvalitet, der alle har fokus på funktionalitet – både til mænd, kvinder og junior. Tøjet er rart at have på og de populære jakker har smart design, er behagelige at bevæge sig i og er åndbare, så du er tør og kan nyde oplevelserne udenfor. 
Flere af brandets produkter har derfor: 

  • Høj kvalitet, så tøjet holder længe
  • Lækkert og praktisk design – fx med mange lommer
  • God pasform
  • Åndbart og vandtæt design med varmeisolering

Se vores store udvalg af vinterjakker i moderigtigt design til både mænd, kvinder og junior.
 
Peak Performance hos INTERSPORT
Hos INTERSPORT klæder vi dig på, hvis du skal på skitur eller mangler andet praktisk tøj. Især har vi fokus på skitøj og varme handsker til vintersport som ski og snowboarding, så du behageligt kan flyve ned af løjperne. Klædt i Peak Performance er du sikret praktisk tøj, der holder dig varm og holder kvaliteten længe. Og så er det smarte design selvfølgelig et plus.  

Se vores udvalg af Peak Performance ovenfor eller besøg os i én af vores butikker. Vi er altid klar til at hjælpe dig med vores viden om Peak Performance og deres tøj.

;