Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

New Balance

Filter
49 produkter
Sorter efter
49 produkter
Sorter efter

New Balance
Hos INTERSPORT finder du et stort, farverigt og mangfoldigt udvalg af sko i det kendte mærke NEW BALANCE. Du kan både få avancerede løbesko og moderne hverdagssko og fælles for dem alle er høj komfort og uovertruffen design. 

NEW BALANCE har i årevis været det foretrukne brand blandt sportsfolk og modebevidste folk, og det forstår man godt, når man stifter bekendtskab med mærket. NEW BALANCE startede ud som producent af ortopædiske såler i Boston i USA i 1906, og i 1961 lancerede de den første løbesko, kaldet Trackster, der kunne fås med forskellig pasform.

Denne sko blev en sand revolution inden for løbeverdenen og det gjorde mærket til et af de førende i sportsmiljøet. Siden har NEW BALANCE gået sin sejrsgang over det meste af verden, og du finder mærket på mangt en sportsbane, samt i hverdagslivet og gadebilledet.

Se alle vores smarte løbesko til mænd her

Afhængig af komfort
NEW BALANCE er i dag kendt for produkternes store styrke og kvalitet og man tilbyder sine kunder stadig mere tekniske og innoverende sportssko og sneakers. Hos INTERSPORT har vi hylderne fulde af NEW BALANCE-sko til ethvert formål og mange køber skoene på grund af deres gode pasform og moderne design. 

Til sportsudøvelse sikres du med NEW BALANCE en løbesko, der sidder perfekt og tager højde for din individuelle løbestil. Den allernyeste teknologi sørger for din optimale komfort og for at beskytte dine fødder og led under træningen.

Du kan hos INTERSPORT få NEW BALANCE sko i mange farver og modeller og vi finder nemt et par til dig, som passer helt perfekt og matcher dit ønske omkring farver og design. Skoene ligger i forskellige prisklasser og det er muligt at få et par NEW BALANCE-sko til relativt billige penge, og vi lover dig, at du ikke kommer til at fortryde dit køb – du bliver ganske enkelt afhængig, når du først har prøvet af gå eller løbe i et par NEW BALANCE-sko.

Lækre løbesko til kvinder finder du her.

Stil og farver der matcher
NEW BALANCE fås i mange flotte farver, både med snørebånd og velcro og mærket er med sit strømlignede design både komfortabel og fashionabel. Både tøjet og skoene er blevet den absolutte favorit, når man taler om moderigtig påklædning, hvad enten det bruges til sport eller fritid.

De stilrene sneakers fra NEW BALANCE er en let og hurtig lille sko, som appellerer til fritid og afslapning, og du har altid mulighed for at matche den rent farvemæssigt med din øvrige garderobe og få det hele til at gå op i en højere enhed af mode, stil og komfort.

NEW BALANCE fremstiller både sko til hverdagsatleten, men også til folk med en aktiv livsstil eller hverdagens gang på arbejdet. Firmaet investerer hele tiden i innovation, produktudvikling og udviklingen af nye sko, for at imødekomme kundernes behov, så du vil altid kunne finde et par NEW BALANCE-sko, du hurtigt vil blive dus med.

Se også vores store udvalg af løbet-shirts til damer her.

På denne side kan du finde vores store udvalg af NEW BALANCE-sko og har du brug for vejledning omkring køb af et New Balance-produkt, så kan du altid velkommen i den fysiske INTERSPORT-butik – vi står klar til at rådgive dig.

;