Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Kappa

Filter
17 produkter
Sorter efter
17 produkter
Sorter efter

Kappa hos INTERSPORT
Kappa har altid været en af de helst største sportsbrands, og blev første gang grundlagt i 1916 i Torino. Det italienske tøjmærke startede med at producerer sokker og undertøj, men udvidede deres portefølje til at producerer sport og casual tøj i højeste kvalitet. Kappa har altid haft store samarbejdsaftaler, især med fodboldklubber som Juventus. Kappa blev for alvor populære i 80érne da store prominente europæiske fodboldklubber som Ac Milan, FC Barcelona, As Roma, Ajex, men har også leveret sportstøj til ateletik heraf Carl Lewis og Janice Joyner under Ol. Hvis man ser på Kappa i dag, er det en af de mest innovative sportsbrand med historie, teknologi og æstetik bag sig. 


Med Kappa på sidelinjen, finder du et stort udvalg af billige poloer til hverdag og fritidsbrug. Alle poloer er designet i et utal af farver og mønster som passer til dit behov og til din stil. Der er garanti for at du kan finde netop den polo t-shirt du søger hos Kappa. Skal din polo være rød, hvid, blå, sort eller være designet med mønster motiv findes det her på siden. På INTERSPORT tør vi godt sige at vi har en polo som passer til din stil og behov, og prisen er ikke at tage fejl af. Med god kvalitet og pris kommer Kappa, og med Kappa kommer et godt udvalg af poloer hos INTERSPORT.

Hvis du derimod ikke finder den polo du søger hos Kappa, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig med spørgsmål, eller også kan du besøge din lokale INTERSPORT butik og mærke og føle det fine udvalg af Kappa produkter. 

 

;