Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Hummel - Sport

Filter
244 produkter
Sorter efter
244 produkter
Sorter efter

Hummel - Sport
Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg i det populære mærke HUMMEL. Det er i dag det største danske sportsmærke og er sponsorer for nogle af verdens bedste sportshold. 

Virksomheden blev stiftet i 1919 i Tyskland, og HUMMEL producerede i starten sportsartikler, men senere lancerede de den første sportssko med ydersåler af gummi, og det blev deres store gennembrud. Mange husker sikkert VM i fodbold i ’86 og EM i ’92 - her var HUMMEL sponsorer og blev også derigennem et kendt og meget brugt mærke.

Efter nogle vanskelige år med nedture opkøbte Christian Stadil i 1999 HUMMEL og fik vendt firmaet til stor succes, blandt andet ved at bruge sangerinden og skuespilleren Jennifer Lopez samt flere andre kendisser, som modeller for tøjet. Det gav et enormt opsving for HUMMEL, og i dag er navnet at finde i enhver sportshal verden over, men sortimentet indeholder også flot, praktisk og moderigtigt tøj og sko til både fritid og hverdagsliv.

Du kan se HUMMEL’s store udvalg af lækkert sports- og fritidstøj i ovenstående.

Meget mere end sport
Hos INTERSPORT forhandler vi et stort udvalg af HUMMEL – produkterne er af virkelig høj kvalitet, og tøjet har en unik evne til at transportere sveden væk fra kroppen, så tøjet forbliver behageligt at have på, uanset hvor meget man bevæger sig og knokler igennem på banen eller i sportshallen. 

Produkterne fra HUMMEL er velegnet til alle former for sportsgrene, og du kan blive klædt på med dansk kvalitetstøj til gode priser hos INTERSPORT.

Vi kan tilbyde alt lige fra shorts, t-shirts, træningssæt, sokker til fodboldfolket til sportstasker, svømmedragter fra Arena og drikkedunke fra Contigo. Lige meget, hvad du så end har i tankerne, så kan vi finde det til dig i vores kæmpe store udvalg. Du får til og med et lækkert design og kan vælge mellem et utal af flotte farver, der passer perfekt til din stil og din øvrige garderobe. 

Klik her, hvis ønskesedlen også lyder på HUMMEL - Fashion.

Kollektion med nye trends
Det store HUMMEL udvalg dækker både overtøj, sko, tasker og accessories til mænd, kvinder og børn og deres sportskollektion bruger de nyeste trends og teknologier i både sportstøj og fritidstøj. De mange kollektioner er inddelt i forskellige kategorier med fokus på fodbold, håndbold, fitness osv.

HUMMEL’s kvalitetstøj er blevet så populært på grund af slidstyrken og dets funktionalitet, og derfor bruger HUMMEL altid de nyeste teknologier og kun de bedste materialer i deres tøjdesigns. Lige meget om det drejer sig om teknisk avanceret sportstøj eller et mere afslappet sæt, så finder du altid de bedste materialer og mærker den grundige produktudvikling, der ligger bag.

HUMMEL har også et stort udvalg i for eksempel sportstasker, og om du skal på weekendtur eller har brug for en taske til dit sportsudstyr, så kan du finde det hos INTERSPORT. Du vil også opdage mange andre former for tilbehør i HUMMEL’s vidtfavnende sortiment, og du er altid velkommen til at komme ind i din INTERSPORT-butik og få kompetent rådgivning om, hvad du skal vælge.

;