Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Fjällräven

Filter
1 produkter
Sorter efter
1 produkter
Sorter efter

Fjällräven som INTERSPORT
Historien om Fjällräven stammer tilbage til 1950 hvor Åke Nordin var på trek i bjergene. Det betød også at der skulle transporteres flere genstande med på turene og en rygsæk i 1950érne var ikke just den mest behagelige fornemmelse, da pasform, komfort og udformet gjorde det værre end til gavn. Åke studerede derfor teknikken for at kunne løfte noget tungt uden at skade ryggen, og fandt ud af at vægten skulle placeres højere oppe og tættere på kroppen. Dette blev startskuddet på den første taske af stærk bomuld materiale og læderrem. Rygsækken blev startskuddet på Fjällräven firmaet som i dag er en af de førende producenter af rygsække i høj kvalitet og med øget komfort. I dag ligger Fjällräven ansigt til udendørs tøj, revolutionerende soveposer, lette telte, og generelt alt til udendørs entusiasterne verden over. 

Fra en lille kælder plads i Örnsköldsvik, har Fjällräven udvidet til alle hjørner af verden. Det hele startede med en 14-årig dreng, der ikke tror, at rygsække af tiden var særlig komfortabel, og der besluttede at gøre noget ved det.

Fjällräven – En solid svensk klassiker
Fjällräven. Hvad er det første, du tænker på, når du læser navnet på det svenske mærke? Er det tids- og materialemæssigt holdbare tasker udført i retrodesign? Anorakker og jakker, der egner sig til trekking og lange ture i naturen? Eller måske smart tøj, der gennem tiden er blevet skabt i en ny og bredere stil, som dog altid har sin historie naturligt indbygget i udseendet?

Hvad end du tænker på, så kan du være sikker på, at du får kvalitet, når du vælger Fjällräven. Gode materialer og langtidsholdbare løsninger er nemlig integreret i hinanden og udgør en livsnødvendig del af det svenske mærkes identitet og DNA. Uden kvalitet og holdbarhed, ingen Fjällräven.

Mangler du en god skoletaske til studiestart, skolestart eller til noget helt tredje? Fjällräven er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en funktionel og smart taske. Det populære mærke har i mange år været et af danskernes foretrukne mærke inden for tasker og outdoor-tøj – og med ganske god grund. Med Fjällräven er du sikret en høj kvalitet og ikke mindst et moderne og tidsløst design. Se vores fine udvalg af rygsække her og find dit næste Fjällräven produkt.

Fjällräven – Tasker, jakker, tøj og udstyr
Siden da er sortimentet udvidet gevaldigt, og de oprindelige tasker har fået selskab af jakker, tøj og alskens udstyr. Hos INTERSPORT sælger vi selvfølgelig også Fjällräven. Det gør vi, fordi mærket står for noget af det ypperste, du kan finde til udendørs brug. Både blandt skandinaviske og internationale mærker. Ja, Fjällräven er faktisk så udbredt, at selv det svenske kongehus benytter deres tøj og tasker, når de skal uden for slottenes mure. Siden 1986 har Fjällräven således været officiel leverandør til det svenske hof. 

Hvis du er på udkig efter svenske kvalitetstasker, kan det være, du også er interesseret i at undersøge Haglöfs, inden du beslutter dig for, hvad du foretrækker. 

Uanset hvad du vælger, så husk, at vi hos INTERSPORT leverer hurtigt og gratis. Og at du kan bytte i din lokale butik, hvis du har taget det forkerte produkt, eller hvis der mod forventning skulle være noget i vejen med det.

 

;