Vis resultat Nulstil
Filtrer liste
tilpas udvalg
Ryd

Firefly

Filter
132 produkter
Sorter efter
132 produkter
Sorter efter

Firefly hos INTERSPORT
I slutningen af 90’erne var der et stort boom i interessen for skating og skatingudstyr. INTERSPORT introducerede derfor deres eget mærke Firefly, som er henvendt til det unge og trendy segment. Firefly har alt, hvad du har brug for, når det kommer til rulleskøjter, løbehjul, badetøj og fodtøj. Nærmer sommeren sig, og vil du gerne ud og nyde det gode vejr, så har vi flotte rulleskøjter eller løbehjul, der helt sikkert falder i din smag. Firefly har ud over sit smarte design også en overkommelig pris.

Firefly holder øje med markedet
Firefly er meget opmærksom på, hvordan trends kan skifte fra dag til dag. Folkene bag mærket er drevet af ”kreativitet, handling og frihed”, som også udgør de tre primære værdier hos Fireflys segment. Forbrugeren og Firefly vil derfor altid være på bølgelængde, så du kan være helt sikker på, at du er up-to-date, når du forhandler Firefly her hos INTERSPORT. 

En tur i naturen er sjovere på hjul
Kom ud og nyd naturen, imens du får motioneret ved at købe et par af Fireflys fede inlinere. Rulleskøjterne er smarte i designet og yderst funktionelle. Vi har både inlinere til børn og voksne.  Mangler du en gaveidé til dit barn, så kunne et løbehjul måske være noget. Med det justerbare styr passer Fireflys løbehjul til alle størrelser, og det kan tilmed foldes sammen, så det er nemmere at transportere. Ideelt hvis du skal på sommerferie!

Glæd dig til første gang, du tager rulleskøjterne på og planter fødderne på asfalten. ABEC kuglelejerne, som findes i alle vores rulleskøjter, sørger for, at du får en glidende og problemfri tur. Du finder simpelthen alt, hvad du skal bruge, når du skal ud på dine nye rulleskøjter. Hvis du skal være sikker på, at du ikke kommer til skade, finder du også hjelme i flere forskellige farver samt håndledsbeskyttere og knæbeskyttere.

Firefly hos INTERSPORT
Ud over udvalget af rulleskøjter og løbehjul tilbyder vi her hos INTERSPORT også et bredt udvalg af Fireflys linje af badetøj. Badetøjet er smart i designet, men uden at være for iøjnefaldende. Med de meget neutrale farvekombinationer er badetøjet tidløst, og dine badebukser eller bikini vil kunne holde i mange fremtidige somre. Hold dig ikke tilbage med at købe ind til en aktiv sommer til dig og/eller dine børn her på siden. Vi er sikre på, at Firefly har lige, hvad du skal bruge, når tiden nærmer sig til at komme op af sofaen og ud i det gode vejr.

INTERSPORT har mange butikker i hele Danmark, så kig endeligt ned i en af vores butikker og tag en snak med én af vores medarbejdere, eller kontakt vores kundeservice, hvis du er tvivl om noget.

;